Мода и стил

Каталог повремене женске одеће Зара ТРФ Април 2012

Pin
Send
Share
Send
Send


Коначно, можемо с правом рећи да је прољеће дошло на своје, а доласком заиста топлих прољетних дана, са посебним жаром можемо преузети обнову гардеробе. Сада, више него икада, желим да изгледам оригинално, па чак и помало безобзирно, у ономе што колекција Април-Зара ТРФ, која се појавила тек јуче, може помоћи.

Шта ће нас дизајнери Заре одушевити овог месеца? Прво, као иу колекцији класичне женске одеће Зара Воман, о којој је „Сигнорина“ недавно писала, главна виолина игра белу боју. Ове сезоне, без обзира шта изаберете, са овом бојом дефинитивно не можете погријешити. Друго, још једна модерна особина прољећа - привлачи пажњу на себе - свугдје је прикладна - у елегантним коктел хаљинама, у одрезаним гаћицама и оригиналним пуловерима. Пастелне нијансе такође нису остављене без надзора. И на крају, оригинални отисци, било да се ради о изузетним свиленим блузама или несташним мајицама.

Надамо се да ће вам преглед колекције Зара ТРФ Април 2012 помоћи да направите ваш избор у процесу пролећне куповине. Једна ствар је потпуно очигледна - Зара никада није довољна!

Фотографије из каталога цасуал женске одеће Зара ТРФ април 2012

Претходна страница Сљедећа страница

Pin
Send
Share
Send
Send