Мода и стил

Блугирл прољеће-љето 2012 каталог: тропске фантазије

Да ли сањате о одмору у тропима? Чак и ако не можете остварити своје снове, каталог Прољеће-Љето 2012 Блугирл ће вам помоћи да обојите свој живот живим бојама и уроните у фантазију и, у исто вријеме, обогатите вашу гардеробу незаборавним одјећом за надолазећу сезону.

Дивна, женствена и дивља - да ли мислите да сви ови епитети не могу истовремено да припадају истој колекцији? И не. Такве неочекиване комбинације могу се видети у ансамблима колекције Блугирл. Предаторски и цветни отисци, спектакуларне модерне монохроматске хаљине и узбудљиви додаци наглашавају луксуз и величанствене комбинације које чине колекцију тако интригантном.

Употреба златних додатака је још један врући тренд сезоне. Вишеслојне огрлице, златне наруквице и сјајне ланчане траке могу потпуно промијенити изглед и постати више од једноставног додатка ансамблу.

Лице рекламне кампање Блугирл прољеће-љето 2012 био је модел Јессица Миллер (Јессица Миллер), а оригинални тропски концепт развио је познати фотограф Мицхелангело ди Баттиста (Мицхелангело ди Баттиста).

Фотографије из каталога Пролеће-лето 2012 Блугирл

Претходна страница Сљедећа страница

Погледајте видео: Ne Znam Sta Radim U ARK: Survival Evolved Gameplay DEO 1 (Децембар 2019).

Загрузка...