Мода и стил

Марни за Х & М колекцију пролеће-лето 2012

Pin
Send
Share
Send
Send


Популарни омладински бренд Х & М даје нам прољетну презентацију презентирајући нову колекцију посебно креирану за њу од стране дизајнера марке Марни. Ово није прво искуство сарадње бренда Х & М са познатим модним кућама. У прошлости су колекције за Х & М креирале Ланвин и Версаце, а сада је дошао ред на италијанску марку Марни (Марни).

Прича Марни почела је 1994. године, када је Цонсуело Цастиглиони основао своју модну етикету, дајући јој име своје сестре. Од тада, Марни је постигао велики успех и популарност у модном свету, потврда чега је био позив за сарадњу Х & М.

Морам рећи да је Марни стил тешко збунити са нечим: он комбинира непојмљиво модерну и прошлост. На пример, у колекцији за Х&М за пролеће-лето 2012, непогрешиво ћете погодити рез и боје касних 60-их - раних 70-их, у којима су се наши родитељи ловили.

Поред фотографија из књиге за претраживање колекције, такође вам представљамо фотографије из рекламне кампање колекције.
У продавницама ће се колекција појавити управо за празнике за жене - 8. март.

Марни за каталог Х & М прољеће-љето 2012. године

Претходна страница Сљедећа страница

Погледајте видео: ПОСЫЛКА с РЕДКИМИ КУКЛАМИ БАРБИ 90-х ПРИНЦЕССЫ ДИСНЕЙ АЛИСА В ЗАЗЕРКАЛЬЕ ПУХЛАЯ БАРБИ (Септембар 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send