Мода и стил

Мак Мара Студио, колекција пролеће-лето 2012

Pin
Send
Share
Send
Send


Уз помоћ нове Мак Мара Студио колекције прољеће-љето 2012, можете креирати потпуно нову гардеробу која задовољава све модне трендове надолазеће топле сезоне. Збирка по свом вањском изгледу врло је слична каталогу одјеће, а два њена лијепа модела, Тони Гаррн и Имре Стиекам, представљају њихов њежан и “сунчан” изглед који у потпуности одражава весели, разиграни и романтични стил колекције.

У каталогу одјевних предмета Мак Мара Студио Спринг-Суммер 2012 постоје два главна правца: светла женственост и дрхтање, као и строжа елеганција са елементима гламурозног шика.

Први смјер представљају летеће хаљине са пуфним сукњама до кољена од лаких тканина са ненаметљивим цвјетним отисцима; безтешке блузе необичног кроја; мекане хаљине до колена, допуњене разним украсним цветовима или етничким мотивима једва видљивим у односу на општу позадину; кратке хлаче мало изнад кољена; и комплети уских ушних панталона и раширених јакни. Сви женски комплети одеће израђују се у белој, пастелно ружичастој, меко наранџастој боји, фуксији, травно зеленој и "зеленој" нијанси. Практично све одјеће фокусирају се на струк уз помоћ танких кожних танких кожних појасева.

Елеганција са елементима гламурозног шика у потпуности отелотворена у равне и раскошне хаљине и сукње, елегантне уске хлаче, сакои и кратке јакне од обичних црних, старих или смеђих тканина, као и лагане тканине са геометријским или дискретним цвјетним отисцима. Разноврсни украси, наборци, траке и појасеви дају овим једноставним и дискретним одевима зачински заокрет који додаје мало кокетије и невине невоље изгледу.

Све одевне предмете из каталога Мак Мара прољеће-љето 2012. складно се надопуњују малим густим спојкама, малим торбицама на дугој или краткој дршци и изузетним накитом у облику разног цвијећа. Ципеле су представљене сандалама и јапанкама на равном курсу, као и елегантне сандале са штиклама.

Сва одећа из Мака Маре, представљена у пролећном каталогу, савршено се комбинују, стварајући светле, стилске, оригиналне и сунчане ансамбле који могу благо да истакну све јединствене кривине женске фигуре и створе истински пролећни изглед који има невероватну атрактивност за представнике супротног пола. и за саме жене.

Мак Мара Студио Прољеће-Љето 2012: фото

Претходна страница Сљедећа страница

Погледајте видео: Modna kuća "Modus" Prolece-Leto 2012 (Септембар 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send