Психологија

Знакови да човјек није спреман за озбиљну везу

Pin
Send
Share
Send
Send


Упознао си типа својих снова, али ти се чини да још није спреман да подијели свој живот с тобом? "Сигнорина" ће вам испричати знакове да човек није спреман за озбиљну везу која ће вам помоћи да дешифрујете намере ваше душе.

Сви дечки воле да упознају девојке и флертују, али када дође време да однос пређемо на озбиљнији ниво, они често укључују обрнуту брзину. Ако не знате да ли сте део будућих планова свог дечка, обратите пажњу на следеће знакове који садрже одговор.

1. Он комуницира са својим бившим

Комуникација са бившом девојком је јасан знак да човек још није ослободио своје срце од прошлих веза и није спреман за нове. Поред тога, неки момци намерно користе ову чињеницу да би вам показали да још нису спремни да крену напред са вама. Не узимајте то као увреду, само слушајте своју интуицију када је у питању будућност и биће потребно да одлучите да ли да укључите типа у своје планове или не.

2. Човек није спреман да покаже свој став према јавности.

Да ли сте забринути да вас дечко не жели прихватити или изразити своје емоције и осјећаје у јавности на другачији начин? Ово је врло деликатно питање за мушкарце, а неки од ваших искрених гестова који показују наклоност када сте ван са својим пријатељима може уплашити неке. Међутим, још једна чињеница је да ако је момак заиста заљубљен и тежи озбиљној вези, онда ће барем покушати да вас узме за руку или нађе неки разлог да вас додирне.

3. Твој дечко увек чува себе

Кад год планирате романтичну вечеру или одлазите у кино, да ли касни? Његов позив, објашњавајући неки изненадни разлог за кашњење, једини је изговор. Ако то чини стално и истовремено се уопште не осјећа неугодно, то је јасан знак себичности и недостатка поштовања према вама. Није вредно правити сцену, већ доносити закључак за себе и пустити га да све организује следећи пут.

4. Момак вам не прави никаква пријатна изненађења.

Момци који не желе да се напрежу да би вам дали неку врсту изненађења нису само егоисти, већ и нису јако заинтересовани за озбиљне односе са вама. Ако ваш дечко размишља само о својим интересима, морате се суочити са истином и питати га о дугорочним плановима у вези.

5. Он вам шаље СМС уместо да зовете

Ово је један од најрјечитијих знакова да нисте превише важни у његовом животу. Љубавници људи не могу чекати тренутак када чују глас његове вољене. Слање порука је лишено посебних личних осјећаја и може послужити као средство које ваш дечко користи да би вас држао на удаљености.

Види такође: 17 знакова да је мушкарац ожењен.

6. Човек не поставља питања о вашој породици и пријатељима

Мушкарци који нису заинтересовани да слушају ваше приче о пријатељима и породици, једноставно одлажу тренутак када треба да вас пусте у свој живот. Недостатак интересовања вашег дечка за ствари које су вам важне лично је јасан показатељ његове себичности и недостатка љубави према вама. Размислите поново да ли се исплати контактирати таквог човека који није спреман за озбиљну везу.

Погледајте видео: Razlika u godinama. stariji frajer - mlađa žena (Септембар 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send