Рецепти јела

Домаћи рецепт за јогурт са фотографијом

Pin
Send
Share
Send
Send


Домаћи јогурт у произвођачу јогурта је најбољи за љубитеље правилне исхране, добробити, брижних мајки и људи који брину о свом здрављу. Хајде да причамо о јогурту. Недавно, вероватно, само глуви нису чули ништа о овом производу млечне киселине. Скоро на сваком кораку кажу о његовим корисним својствима, а то није узалуд. Јогурт у нашој рецептури са фотографијом је заиста добар и најважнији производ који може да помогне телу да боље ради.

Уз свеприсутне информације о великом јогурту, у употреби долазе и домаћи произвођачи јогурта, који чине живот врло лаким и успјешним замјеном термоза и других сличних ствари.

Кухање јогурта код куће, као и здравље, сада је модерно! Укусан, стваран, коректан, природан - такав млијечни производ вриједан је напора.

Погледајте и: Домаћи јогурт за пиће у лаганом шпорету: рецепт са фотографијама.

Мало о напорима и неким неопходним информацијама.

Почнимо са млеком као основом будућег јогурта. Може се купити у трговини или на тржишту. Први је погодан за употребу одмах, други мора да буде добро прокуван да би се уклонило све што не би требало да буде у јогурту.

Кисело тијесто - главни и најважнији састојак, без којег јогурт неће радити. Можете га купити у апотеци, у великој продавници као што је супермаркет, у посебним одељењима и онлине продавницама.

Када имате два састојка за јогурт, време је да пређете на кување супер здравог ферментисаног млечног производа.

Кухање домаћег јогурта у апарату за прављење јогурта

Загрејте млеко до 38-42 оС. Идеално ако имате термометар у овом тренутку тако да лако можете сазнати жељену температуру. Ако нема термометра, морате користити свој прст.

Додајте квасац директно у млеко, поспите по површини, или га премешајте у засебну посуду са малом количином млека, промешајте, а затим додајте укупну масу.

Млеко умијешајте са квасцем. Добро се помешајте тако да буде добро распоређена по течности.

Исперите чаше за јогурт кипућом водом и сипајте млеко у сваку од њих. Поред чаша, такође је потребно да дезинфикујете сва средства која се користе у овом процесу.

Погледајте видео: Španska pita (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send