Мода и стил

Вјенчанице 2012: главни трендови са фотографијама

Многе девојке које планирају да се оду на венчање у 2012, вероватно већ размишљају о избору лепе, модерне и модерне венчанице која ће савршено седети. Проучавање главних модних трендова у дизајну венчаница 2012. године помоћи ће у одређивању модела, стила и боје најважније хаљине у животу.

Рецензија "Вјенчанице 2012" из Сигнорина.Ру помоћи ће вам да направите свој избор и створите јединствену шармантну слику младенке за оне дјевојке које се припремају за вјенчање.

Види такође: Венчанице 2013: трендови са фотографијама

Вјенчанице 2012 са отвореним раменима

Гола рамена постала су један од главних трендова вјенчаница у дизајнерским колекцијама у 2011. години, али 2012. године бустиер, корзети и хаљине без нараменица неће изгубити своју важност. Такве венчанице ће одговарати младенкама које желе да изгледају женствено и секси. Најзанимљивије моделе вјенчаница с голим раменима представљене су у новим колекцијама италијанских дизајнера Валентина и Фабија Гритта. Валентинове хаљине одликују модерни минималистички шик, а модели венчаница из Валентина, по правилу, извезени су камењем и перлама, као и украшени чипком.

Прочитајте и чланак "Веддинг фризуре 2012" са великим бројем фотографија из колекција познатих дизајнера.

Фабио Гритти Вјенчанице 2012

Пенхалта Веддинг Дрессес 2012

Валентино, венчанице 2012

Претходна страница Сљедећа страница

Погледајте видео: vencanice Bella- revija Pronovias (Децембар 2019).

Загрузка...