Лепота и здравље

Фризуре и фризуре, лето 2011. Фабио Салса (Фабио Салса)

Pin
Send
Share
Send
Send


Фабио Салса (Фабио Салса), стилиста из Француске, у својој колекцији модерних фризура љета 2011. године, кладио се на природност, асиметрију и лагану намјерну немарност. Захваљујући вишеслојној фризури заснованој на различитим дужинама косе, постиже се ефекат запремине.
Нагласите лепоту природне боје косе Фабио Салса (Фабио Салса) читаоцима часописа "Сигнорина" нуди градијентно бојење палетом топлих боја, од лаганог кестењастог до дубоко смеђег. Захваљујући танким праменовима светлијих тонова, фризура добија сјај и сјај.
Фабио Салса у свом раду користи професионалне алате из серије Л'Ореал Профессионнел Иноа - како би добио смеђе косе, као и Л'Ореал Профессионнел Платинум, како би фризуру додао ефект сјаја и лакоћу.

Кратке фризуре љета 2011. Фабио Салса
Стилисти саветују модерним женама да обрате пажњу на следеће опције стилинга за вишеслојне фризуре за кратку косу.

СЕКСИ РЕТРО: заобљена фризура са лаганим “летећим” врховима нити као на ветру. Да бисте направили такву фризуру, наносите Фабио Салса Дива лак директно на влажну косу, затим их осушите, подижући из корена и постављајући их у правом смеру. За ефекат одвојених праменова док се сушите, „чешљајте“ косу прстима, тако да ћете постићи максималну флексибилност нити и масивност стила.

СЕКСИ ПИН-УП: Равна коса се глатко чешља на једну страну. Да бисте постигли ефекат лагане немарности и набора, положите косу на страну. Након тога, нанесите Фабио Салса Ребел гел на дланове, лагано "наборани" дио нити, ширећи гел на њих како би сачували облик фризуре.

СЕКСИ РОЦК: подигните праменове, који су претходно били увијени великим таласима, из корена и мало гњечите напред и са стране. Завршни додир је да прска вашу косу лаком Фабио Салса Дива, чувајући природну флексибилност.

Претходна страница Сљедећа страница

Погледајте видео: Curly updo for medium long hair tutorial with headband Hairstyle for everyday, party, prom, wedding (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send