Лепота и здравље

4 једноставна правила која помажу да се ослободите вишка килограма

Pin
Send
Share
Send
Send


Ако сте питали људе какву би жељу направили, онда бисте највјероватније добили одговор - да изгубите тежину. Ако су многи од нас толико спремни да изгубе неколико килограма вишка, зашто онда пандемија тежине достиже такве висине?
Губитак тежине у главама већине људи се првенствено односи на глад и, као резултат тога, на лоше здравље. Зато им је тако тешко да одлуче о испуњењу своје жеље, што је учињено у новогодишњој ноћи.
Шта би они урадили да знају шта треба да се уради да би постигли свој циљ? Из Сигнорине нудимо 4 једноставна правила, чије поштовање готово гарантује да ће довести до губитка тежине и сагоревања масти. Познавање ових правила ће бити најважнији први корак у програму мршављења.

Прочитајте и 10 практичних савета: Како брзо смршати.
Правило 1 - Напајање

Морамо их препознати као прави начин да изгубимо тежину. Сваки килограм мишића гори 35-50 калорија дневно. Додавање мишићне масе је најбољи начин за сагоревање масти.
Правило 2 - Кардио

Кардио оптерећење не само да ће нам помоћи у борби против гојазности, већ су неопходни за људско здравље уопште, да би га одржали у добром физичком стању. За срце, као и за цео организам, трчање, пливање, ходање, вожња бицикла, па чак и чишћење.
Правило 3 - Снага

Исхрана је најтежи део процеса губитка тежине. Заборавили смо како да једемо. Да бисмо одржали нормално функционисање нашег тела, морамо да једемо правилно избалансирану храну, која се састоји од протеина, угљених хидрата и масти. Искључите једну од ове три компоненте и то ће довести до неравнотеже целог организма.
Правило 4 - Одмор

Одмор није луксуз, то је нужност. Сваког дана треба да једемо добро, треба нам физички напор 5-6 дана недељно. Преостали дани су за одмор. Нашим мишићима је такође потребно време за одмор и опоравак.

Види такође: Најчешћи митови о губитку тежине.

Тренинг снаге, кардио, уравнотежена исхрана и одмор неизбежно ће довести до жељеног резултата. Нема чаробног штапића, али постоје једноставна и дјелотворна правила, поштовање којих ће нам помоћи да направимо наше тијело онако како желимо. Обећај себи сада. Покушајте доследно да следите горенаведена правила и најбоље што можете током 4 недеље. И изненадићете се колико ћете лепо изгледати и осећати се.

Погледајте видео: Red Tea Detox (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send