Психологија

Психологија мушкараца и њихова омиљена боја

Pin
Send
Share
Send
Send


Како жена бира свог мушкарца? Најчешће на интуитивном нивоу по изгледу, а чешће чак и по томе што је обучен, штавише, чак ни стил, али боја је важнија. На крају крајева, омиљена боја може много рећи о особи, како о његовом карактеру, тако ио томе како себе види, једном ријечју, потпуно открива његову индивидуалност. Дакле, дивне даме, гледамо, у ономе што је момак који волите обучен, а ми правимо закључке, да ли вам то одговара или не.

Види и: Психологија мушкараца: 10 ствари које би вас требале упозорити.

Психологија човека и његова омиљена боја

Блуе Човек који бира ову боју је тих, миран и, највероватније, идеалиста. Он има аналитички ум, либералан и рационалан. Цијени удобност и ред. Пунктуал увек планира све, јер не може другачије, не толерише спонтаност у другима. Може му се веровати. Међутим, често су љубитељи плаве немирни и узнемирени.

Пурпле. Човек који воли ову боју - љубазан, разумеван, увек слуша другога, али ретко даје савете, јер верује да само особа сама зна како да делује исправно. Он је високе духовности. Често има потешкоћа да контролише емоције, покушава их обуздати, али његов израз лица даје све његове мисли. Са таквим човеком треба да држиш отворене уши, ретко каже шта мисли, и обично мисли негативно, јер је песимиста у животу.

Зелена Човек који обожава ову боју жели да остави добар утисак на друге и да је склон да себе сматра супериорнијим од других. Али то је само од унутрашње несигурности. Он је конзервативан, прилагодљив. Цијени пажњу на своју особу, то га чини зависним од нечијег мишљења. Упорни, охоли, воли да учи и саветује. Има много негативних особина у њему, али због чињенице да је интровертан, вјешто их скрива.

Црвено Човек који воли ову боју је агресиван, снажан, са великом унутрашњом енергијом, често самоувереним. Он је увијек жељан побједе и тешко побијеђен, тежи превласти. Има високе сексуалне потребе и велику сексуалну енергију. Лидер у животу лако води друге. Стреми за ведрим животом, али ретко то постиже.

Жута. Човек који обожава ову боју је енергичан, позитиван, интелигентан, безбрижан и оптимистичан. Често тече од стварног живота и његових потешкоћа. Она воли да драстично промени свој живот, штавише, она не ужива у променама, већ из процеса. Конзервативна жена с њим није на путу.

Оранге. Човек који преферира ову боју је практичан, весео и дружељубив. Он је одличан супружник, јер узима све тешкоће живота здраво за готово. Не паничите због ситница и не дајте другима, увијек подржавајте љубазном ријечју и јарком шалом. Лако развесели друге.

Бровн. Човек који преферира ову боју је успешан и сврсисходан. Често тежи самоћи, само се осећа угодно. Обожава своју породицу. Рад бира мирно, обично зарађује за живот док седи код куће.

Блацк Човек који воли ову боју је авантуриста. Стреми ка високом статусу и успјеху у раду. Ова особа не пати од пораза, па је спремна за активне акције како би постигла циљ, али ријетко размишља о посљедицама својих спонтаних одлука. Он нема ауторитет, па сматра да је исправно мишљење само његово.

Граи Човек који обожава ову боју је прави. Он цијени свој особни простор. Затворено, иако се често претпоставља да је овај квалитет, јер се са свом снагом труди да постане изузетан. Стога, бирате професију у којој морате стално комуницирати са људима и укључити се у друштвене активности.

Пинк Човек који бира ову боју је страствен и сензуалан. Он покушава бити у центру пажње, он је егоцентричан, често не размишља о другима. Она воли да наметне своје мишљење и бригу, што јако нервира друге. Стога ће бити тешко наћи заједнички језик са таквим супружником ако желите провести вечер с пријатељима или у самоћи. Он ће увек бити тамо, чак и тамо где се не очекује и не жели да види.

Туркуоисе. Човек који воли ову боју је веома енергичан. Он је уравнотежен. Самоувјерен, зна своју вриједност и своје знање, стога често заузима водеће позиције. Али ово превелико самопоуздање не може боље да се рефлектује на однос са другом половицом, јер само он ће одлучити код куће, нико други нема право гласа.

Види и: Шта о вама говори боја доњег рубља? Психологија и боје.

Вхите Мушкарац који воли ову боју је несумњиво миран, никада не показује емоције, и позитивне и негативне. Она воли да се повуче како би анализирала ситуацију како би донела праву одлуку. Он је иноватор у животу, али му недостаје практичност да преводи идеје, а осим тога, они обично нису баш реални.

Погледајте видео: The psychology of evil. Philip Zimbardo (Март 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send