Дивинатион

Дечији намештај за игре и спавање

Појавом детета у породици, родитељи се појављују у многим пријатним проблемима. Куповина намештаја у расаднику, одећа за новорођенчад, играчке - све то се често купује пре рођења бебе. Несумњиво је важно да вртић буде спреман за повратак мајке и бебе из породилишта, јер ће у првим мјесецима мајка практично имати слободног времена, јер беба треба сталну пажњу и бригу мајке. Центар собе, наравно, је креветац, јер у првој години живота дијете проводи већину свог времена у њему.

За малишане, кревети су савршени - колијевке које помажу мајци да роди бебу. За старију децу, боље је купити посебан дечији кревет, на пример, који производи руска фабрика намештаја Гандилиан. Фабрика производи из године у годину кревете за децу од различитих врста дрвета, што је сигуран, еколошки материјал, што је посебно важно за растуће тело детета. Дјечји кревети су опремљени клатном механизма уздужног или попречног љуљања, који вам омогућава да одаберете кревет узимајући у обзир значајке намјештаја у дјечјој соби. Бочни зидови кревета се спуштају, омогућавајући мајци да лако узме бебу у руке или да га стави у кревет без да га пробуди.

Најважнија компонента развоја деце су игре. Најмлађа деца уз помоћ играчака уче да уче свет: развијају тактилне сензације, покретљивост, навикавају да разликују боје, облик, текстуру. Старија деца преферирају игре на отвореном. Једна од најомиљенијих игара за децу од две године - клизање са брда. Родитељи могу купити дјечји тобоган мале величине и инсталирати га директно у вртић, или већи слајд и инсталирати га у двориште. Модерна дечија тобогана су направљена од светле, висококвалитетне пластике која не бледи на сунцу.

Популарни Смоби дјечји тобогани могу се купити и одвојено и као дио комплекса игара или са сиротиштима. Угодне кућице направљене су од јаке висококвалитетне пластике, отпорне су и сигурне. Такве куће могу бити инсталиране у расаднику или у дворишту, у земљи. Захваљујући таквим играчким комплексима, дјеца проводе више времена на отвореном, а такођер стјечу потребне вјештине, одржавајући чистоћу у својој кући, водећи бригу о подручју око куће, играјући предмете-играње игара.

Погледајте видео: Majmunski Ples - Monkey Dance. Dečija Zona (Фебруар 2020).

Загрузка...