Психологија

Заједно поново после паузе

Pin
Send
Share
Send
Send


Можда је то било питање љубоморе, домаћих потешкоћа, фаталних грешака, или се једноставно испоставило да је то арогантна будала ... Без обзира на разлоге вашег раздвајања, увек узмите у обзир следеће напомене Сигнорине пре него што наставите везу.

Ви и ваш партнер сте недавно раскинули. Сада, пре него што поново постанете пар, имајте на уму да постоји само неколико разлога који дају разумно објашњење зашто вам је то потребно. Враћајући се у исту стресну ситуацију (будимо јасни, имали сте разлог да први пут одете), то није добра идеја. Стога, прочитајте стручне савјете о повратку у ваш бивши ...

Разлог због којег сте прекинули је био глуп

Ако сте током свог живота, сватко од вас схватио да је разлог због којег сте се у почетку раздвојили чиста глупост и да не значи ништа, можете размишљати о повратку у везу, каже Карол Вард, лиценцирани психотерапеут и савјетник би релатионсхип.

„Напримјер, раскинули сте с неким јер није изразио своју наклоност онолико колико сте хтјели“, каже Царол, „али након што сте прекинули, схватили сте да је он заправо изразио своја осјећања кроз дјела. , стално вас гледајући кући, консултујући се прво са вама када мењате планове, или доносите храну вашем псу сваки пут када дођете у посету. "

Ваш мотив је био страх од посвећености

Ако сте раскинули са својим човеком, јер сте се плашили обавеза и осећали конфузију у свом срцу, можете покушати да вратите ваш однос ако је то могуће.

"Ваш страх од посвећености испоставља се као ситница у односу на одсуство вољене особе у вашем животу", објашњава Вард. "Одједном се осећате усамљено. Уместо уживања у слободи, ви сте заробљени и осећате се изгубљени зато што више немате везу. Понекад је једини начин да пређете свој страх од интимности са другом особом да покушате живјети без те особе. "

Живот неожењен - празнина

Прекидање са неким да би се доживио "нежења" је нормално, али ако жалите због своје одлуке и схватите да све није оно што се чинило, провјерите да ли вас он може вратити.

"Све те забаве и датуми који су вам се чинили забавним, заправо су се претворили у празнину и досаду", објашњава Вард. "Разумијеш да си са својим бившим имао више забаве и смијеха, и да нема никога с ким би се осјећао добро као с њим."

Прихватили сте своју ситуацију

Ако сте се раздвојили, имали сте прилику да проучите своје понашање у односима и договорили сте се о свим питањима, а затим размислите о повратку у ваш бивши.

"Можда неке ствари које сте се посвађали са својим бившим стварно треба да се промене у себи", објашњава Ворд. "На пример, трошење превише новца, прековремени рад или стављање породице у први план у односу на ваш однос могу бити прави проблеми који могу да утичу на однос са својим љубавником."

Ако разумете ово и желите да га поправите, морате да вратите везу.

Када се не треба вратити

Даме, имајте на уму да није све у животу само црно-бело. Ако сте се ви и ваш бивши често свађали, не гледали у очи једни другима, и имали заиста велике потешкоће које нисте могли да заобиђете, можда би било боље да останете одвојени и дајте свом пријатељу слободу да нађе вашу срећу.

„Покушај да се промени друга особа је однос смрти“, каже Царол Кридер, стручњак за психологију на ЈустАнсвер.цом. "Када жене открију да не могу да преобрате човека по сопственом укусу, почињу да га кажњавају јер се није променио."

Само стани са стране тих проблема и живи свој живот. Овај пут може донети чуда.

Прославите своју усамљеност, каже др. Сибил Кеане, психолог и стручњак за ментално здравље.

"Почните уживати у животу, ослободите се" сиромашног "односа према себи, узмите омиљени хоби или пронађите достојан циљ у животу, или урадите нешто што уопште није у вашем стилу", предлаже Кеен. Откријте себе и оно што желите пре него што поново уђете у везу - стару или нову.

Погледајте видео: Ahmedin Škrijelj, Festival "Stari Grad", nakon pauze, ponovo živi (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send