Мода и стил

Зарина Спринг Цоллецтион: Холливоод Воиаге

Pin
Send
Share
Send
Send


Март 2011: Холливоод Воиаге
Према речима дизајнера ЗАРИНЕ, у првом месецу новог пролећа треба да изгледате посебно светао и елегантан!

Омиљено расположење нове сезоне је штампа у облику великих боја, бијеле боје у комбинацији с фуксијом, као и разних руцхес и волана. Сви ови модни детаљи су дизајнирани да нашу хероину учине звијездом у најпознатијем граду свијета - Холливооду.
Колекција се може поделити у три правца боја.

Први блок се заснива на комбинацији боја фуксије и кристално беле боје, у другом црно-бела мешавина је испреплетена са плавом и бледо ружичастом бојом.

Трећи блок је попут шарене комбинације цвасти у летњој башти, гдје се као основа узима зелена боја. Поред невероватних боја за флористичке отиске на врховима и хаљинама, ову колекцију одликују још невероватније тканине: узмите барем раскошну хаљину и топ, направљене од потпуно ушивеним шљокицама платна.

Кључна тема пролећне колекције је ултра-танка силуета: хаљина са широким појасом у струку, врхови са ажурним леђима, блузе са луковима у комбинацији са кратким панталонама, сукњама за оловке и уским траперицама.

Новина ове колекције може се сматрати огртачем с коврчавом ласерском перфорацијом течног велура, који подсјећа на текстуру антилопа.
О бренду ЗАРИНА
Бренд ЗАРИНА - модерна, елегантна, елегантна одјећа за истинске даме, које изнад свега цијене повјерење у будућност. Она зна тајну истинске женске среће - успешна и поштована на послу, вољена и брижна код куће, поседује беспрекоран укус и суптилан осећај лепоте, увек тежи лепоти и унутрашњој хармонији.
Адресе Зарина продавница у Москви можете пронаћи на овом линку (//ввв.зарина.ру/#/ру/схопс/руссиа/мосцов/), ау Санкт Петербургу - за ову адресу (//ввв.зарина.ру/# / ру / схоп / руссиа / саинт-петерсбург /).

Зарина Прољетна колекција: Холливоод Воиаге

1498 п.

1598 п.

1598 п.

998р.

Претходна страница Сљедећа страница

Погледајте видео: MORNING ROUTINE on VACATION (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send