Психологија

Ваша мимика вас спречава да живите!

Pin
Send
Share
Send
Send


Јуче сам гледао једну девојку - веома лепу, занимљиву. Само, нека врста хладноће и врсте занемаривања људи. Када сам почео да разговарам с њом, испоставило се да је веома пријатељска и слатка. Али како то? Одакле долази тако хладно лице? Све се показало једноставним - девојка има велике, ретке и тамно сиве зубе. Када отвори уста, изгледа као да разговараш са неугодним младим човеком. Стога, затегне усне, тако да јој нико не може видети зубе.
С једне стране - излаз.

Али с друге стране - колико је момака није упознала јер су мислили да је љута? Колико клијената није жељела њен маникир (она је мајстор ноктију)? Колико девојчица није желело да буде пријатељица са њом, с обзиром да она гледа на све?

Толико изгубљених прилика због невољкости да оду код зубара. Не могу чак ни да користим речи “нема шансе”. Она се облачи, измишља, једе нешто. Постоје могућности за ово! Али зуби. Они кваре цео утисак. Чак би и професионално избјељивање зуба учинило комуникацију с њом много угоднијом, а не би јој требало чврсто стезати усне. Тако је избељивање прилично јефтино! Али какав резултат!

Други пример је и девојка са зубима који нису баш равноправни, и они излазе снажно напред. Само се она стално смеје, смеши се, прича неке смешне приче. Људи који га виде први пут, на први поглед, мало су изненађени његовим "занимљивим" угризом. Након разговора са њом, оне су фасциниране њеним шармом и више не примећују овај недостатак. Или му не обраћајте такву пажњу. Девојка је удата, има много девојака и много клијената (она је кројачица).

Шта је боље? Скриваш своју ману у нади коју нико неће видети? Или научити живјети с њим?

Мислим да морате посветити дужну пажњу бар хигијени, тако да је грешка уредна. Ако је могуће, треба га елиминисати. Али такође није неопходно да се затвори у себи тако снажно, као девојка у првом примеру. На крају крајева, може вам покварити живот.

И имајте на уму да то није дефект, да ће вам покварити живот, већ ВАШ ОДНОС ЊЕГУ!

Погледајте видео: cejas pestanas y cabello hermoso con esto (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send