Психологија

Психологија мушкараца: 10 ствари које би вас требале упозорити

Pin
Send
Share
Send
Send


Ништа не боли женско срце као равнодушност мушкарца. Наравно, диван секс има велику машту, тако да је најчешће равнодушност вољене особе према њој невјероватна, поготово ако још не живе заједно, што значи да не види његове очи, гестове и изразе лица. Уосталом, девојке воле да све држе под контролом, обраћајући пажњу чак и на нијансе у одступању од свог уобичајеног понашања, а ако је миљеник изашао испод њега, онда је склон размишљати и размишљати. Међутим, понекад равнодушност друге половине није фикција, већ неспорна чињеница!

Погледајте и: 10 ствари које никада не можете рећи мушкарцима.

10 ствари које би требало да вас упозоре

1. Поруке уместо позива

Ако човек, уместо да позива, стално шаље поруке, нарочито ако се то дешава на слободан дан или у друго време када уопште није заузет, онда то понашање треба упозорити. Постоји велика могућност да у овом тренутку он није сам, већ с друге стране, у којем не може да говори, већ само пише у гласнику и одмах брише поруку, не остављајући доказе.

2. Не желим "лаку ноћ"

Ако кажете „лаку ноћ“ у свом пару - познати ритуал који никада није био сломљен, онда можете размишљати о разлогу данашњег одступања од њега. Уосталом, постоји велика вероватноћа да данас спава не сам, већ са другом девојком, или да проводи време у ноћном клубу или ресторану. Али не би требало да будете одмах нервозни, јер се он само може уморити и заспати. Али ако је то постала навика, онда је време да се "побије звона".

3. Не одговарајте одмах на поруке

Ако је твоја драга одмах одговарала на твоје поруке и одједном је престала, одговор долази за сат или касније, онда је то звоно за узбуну. Можеш бити сумњичав и издајник са његове стране, јер са својом новом страшћу неће комуницирати с тобом.

4. Не одговара на телефонске позиве

Након што сте неколико пута назвали и нисте добили одговор, можете смислити различите ствари, укључујући и лоше: нешто страшно му се догодило - несрећа, пожар, поплава, итд. Наравно, не треба искључити чињеницу да је он само заузет и не може одговорити, али ипак, може се послати порука, барем једна!

5. Делаиед

Стално се враћа кући касно, без објашњења разлога за одлагање или каже нешто неразумљиво. У глави, наравно, једна мисао се пење - био је на другој!

6. На телефону слике старе девојке

Веома је сумњиво, зашто задржати фотографију његовог бившег вољеног, ако је веза већ завршила. Можда то уопште није случај, и он је спреман да све врати на своја некадашња места ...

7. Не објављује се након датума

Упознали сте дивног момка и чак отишли ​​на један или два изласка, након чега је нестао. Највјероватније да његов нестанак није случајан!

8. Пријатељи - прије свега!

С једне стране, веома је добро што има пријатеље с којима је увијек на истој валној дужини и који су близу када сте превише заузети да бисте отишли ​​на састанак. Али, с друге стране, на вага у избору пријатеља или вас - увијек надмашите другове. И то је веома разочаравајуће, што доводи до питања: Зашто?!

9. Не жели интиму

Када девојка одбије секс, то је некако природно, али ако он то уради, онда је његова невољност да води љубав алармантна - то значи да ти се не свиђа!

Види и: Како постати бољи за мушкарце? Мушка психологија.

10. Не упознаје вас са пријатељима и породицом

Ви проводите вријеме заједно тако често да сте га упознали са свим својим пријатељима и рођацима, што није случај с њим. Изгледа да твоју везу држи у тајности. А зашто? Постоји велика вероватноћа да он заиста не жели да вам покаже пријатеље и породицу.

Погледајте видео: Calling All Cars: A Child Shall Lead Them Weather Clear Track Fast Day Stakeout (Март 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send