Мода и стил

Како ефикасно куповати?

Како ефикасно куповати? Све информације могу се ставити у 5 правила, након чега ће ваш кабинет престати да буде испуњен непотребним смећем. Консултант о стилу и имиџу Надие Агеева открива своје тајне за магазин "Сигнорина".

0) Правило број 0

Зашто? Ово је основа основе. Нацртајте круг и подијелите га на 4 сегмента. 1. сегмент: дом, 2. сегмент: рад, 3. сегмент: хоби, хоби, 4. сегмент: забава. Читав круг је 100% нашег времена. Сада сваком сегменту дајемо толико интересовања колико трошимо у њему. На пример, ако сте радна жена, онда 50% свог времена заузима посао, можда 25% од куће, 12,5% од хобија, 12,5% од забаве (клубови, биоскоп).

И сада можемо да схватимо да у нашој гардероби треба да буде 50% одеће за рад, 25% за дом, итд. Зато се често јавља ситуација да је гардероба пуна и да нема шта да се обуче. Правилним креирањем постотка одјеће у ормару, бит ћете поштеђени ситуације "Нема се што носити."


1) Потпуна ревизија гардеробе

Оно што не носимо више од годину дана - водимо их у земљу, дајемо их нашим пријатељима, бацамо их. Такођер избацујемо грудњаке и гаћице, које су нам мале или велике, које су прилично излизане и можемо рећи за сав њихов изглед да су одслужиле своје вријеме. Дарн хулахопке - у депонији. Једном сам видео чланак са "практичним" саветима. Речено је да се под панталонама могу носити подеране чарапе. Угх! А ако се свлачиш испред својих вољених? И уопште, о каквој самосвести можемо говорити када уђете у крпу? Знате да је испод ваше одјеће најважнија ствар.

Одећа која остаје подељена је према годишњим добима. Оно што се сада може носити, оставите. Одјећа за друге сезоне смо ставили у далеки одјељак кабинета. Трудимо се да направимо комбинацију одеће која се сада може носити. Шта се комбинује са оним што и шта није. На пример, костим допуњавамо различитим блузама + различитим додатцима (другачији изглед). Из ове ношње додамо блузу + кардиган или голф и болеро сукњи или панталонама. Ако имате ствари које се не могу комбинирати ни са чим, онда постоје 2 опције: или нису у боји и не одговарају вашем изгледу, или требате купити нешто за њих - за сукњу - блузу, за блузу - одговарајуће хлаче, тајице или бреецхес.

2) И сада направимо листу ствари које треба купити, тако да је наш “ансамбл одеће” у потпуности састављен. Листа треба да буде што прецизнија (пример: тиркизна свилена блуза са овратником овако; шал за сиво пословно одело; пар минђуша одређене боје и облика ... итд.)

3) Припрема за куповину

За овај догађај боље је да идете сами или са пријатељем коме верујете. Такође, није препоручљиво да узмете свога мужа са собом, који ће вам стално писати смс "Па, хоћете ли ускоро?". Куповина је више женско занимање. Да ли је то ваш човек - стилиста и онда ће вас учинити сјајном друштвом.

Завршавамо све кућанске послове и организујемо све да вас нико не мучи. Направили смо картицу за куповину (с обзиром на оно што требате купити, размислимо у којим трговинама може бити и направићемо листу гдје ћемо је купити). Узмемо приближан износ новца који ће вам бити потребан за куповину (знате колико кошта у продавницама. Ако немате довољно новца за целу листу, у екстремном случају, можете га одложити. у еуфорији куповине (више о томе испод).

4) Сам пут у шопинг је веома занимљива ствар.

Са маркетиншке тачке гледишта, ометање музике у продавницама, љубазни продавци доносе сву нову одећу и покушавају да вас натерају да купите бар нешто. Запамтите - дошли сте са листом! Немојте се одвратити од тога. Прођите кроз шопинг центар, пробајте ствари са своје листе - чак и ако се све уклапа - замолите продавца да одложи и обавести вас да ако се не вратите у року од сат или два, нећете купити ту ствар.

Након тога, када сте све покушали и одложили, попијте шољицу кафе у најближем кафићу и погледајте листу и на листи чекања. Да ли је то заиста оно што сте тражили? Колико ће се уклопити у вашу одећу, која је већ спремљена у гардероби? И тек онда, добро размисливши, ако вам је и даље потребна ствар, слободно идите и узмите је.

Што се тиче прибора - недавно сам ухваћен са њиховим избором. Висећи велике перле, видевши то, већ сам размишљао о својим оделима. У мојим мислима савршено су светлуцале на све моје одеће и практично су биле универзалне. Купио сам их, али кад сам дошао кући открио сам да уопће не одговарају. Наравно, покупила сам натпис у трговини. Сада су ове перле објешене на мој ормар и постају његов украс. Закључак - потражите накит испод блузе? Иди у продавницу са овом блузом. Покушавајући следећу ствар, можете јасно видети како вам одговара.

5) Ура! Куповина је готова

Ви сте код куће. Сада постављамо нове ствари поред ансамбала којима су купљене. Задовољни смо новим куповинама и сјајним даном.

Одаберите добар провод у смислу астрологије, помоћи ће вам календар за мјесечеву куповину из Сигнорина.Ру.

Погледајте видео: U ćoškove svake prostorije stavite ovaj list! Bezbedan, besplatan način da se oslobodite INSEKATA (Фебруар 2020).

Загрузка...