Психологија

5 непогрешивих корака за освајање срца мушкараца

Pin
Send
Share
Send
Send


Како освојити мушкарца? Шармирати мушкарца је пуно, али не може сватко заувијек освојити његово срце. Иако су све мисли о њему, свака фраза коју изговара врти се у глави, он види свој осмех и чује смех. Чини се да је тешка ствар да му се насмијешимо или разговарамо, да би он обратио пажњу и никада више није желио да се раздвоји од оног који толико мисли о њему. Али тешко, веома тешко ... Међутим, не треба да очајавате, јер има 5 непогрешивих корака да освојите његово срце и јасно ставите до знања да је жена коју тражи управо испред њега!

Види и: Како постати бољи за мушкарце? Мушка психологија.

5 корака за освајање мушкарца

1. Фемининити

Није ни чудо што кажу да се сусрећу на одјећи, али уз њену помоћ можете узети било коју слику. Али да бисте освојили вољену особу, прво морате бити женски. Нема потребе да носите ствари са дубоким деколтеом или супер кратке хаљине, али је такође пожељно да не носите подеране мајице са свежим џинсом. Најбоље је играти на одмору: ако сте носили хлаче и кошуље, онда их промијените у сарафан. Док не би требало да експериментишете са доњим вешом: када се приближите једни другима, можете да носите и чарапе и чипкасте гаћице, а можда воли и полка тачке или више транспарентне црне.

2. Његови пријатељи су ваши пријатељи.

Ако су вам пријатељи као сестре, онда ћете највероватније желети да ваш партнер поступа према њима. Али немојте се изненадити када је ваша вољена особа тако блиска са вашим пријатељима. Стога, да би му се приближили, пожељно је да буде пријатељски са својим друговима, чак и ако их не волите. Одлични односи са пријатељима увелико ће вас подићи у очи, а кроз њих можете научити много занимљивих ствари о свом вољеном, што ће вам помоћи да се још више приближите у будућности. Можда можете да сазнате нешто о његовом хобију, на пример, фудбалу, што значи у разговору да се у пролазу помене његов омиљени тим. Да ли воли кајгану са кобасицом? Позовите га на ручак и третирајте га на ово јело. И тако, корак по корак, доћи ћете до наизглед непокорног врха - до његовог срца.

3. Осмех - главно оружје завођења.

Осмех није само декорација, већ и кључ за срце. Уосталом, много је пријатније комуницирати са онима који се искрено осмехују него са досадном особом. Зато, да бисте победили свог човека, покушајте да се чешће смејете, онда ће му бити удобно у вашој компанији. Дајте му до знања да сте сретни с њим!

4. Ви сте особа!

Многи представници поштеног пола вјерују да је могуће освојити човјеково срце, само ако сте марионета у његовим рукама - мислити као он, говорити као он, сложити се са свиме и никада не протурјечити. Али није. Ви сте пре свега особа, а лутке се брзо досађују. Немојте се плашити да кажете оно што мислите, истина се рађа у спору, међутим, осећајте рубу да не претерујете, иначе није далеко од скандала, понекад је боље да ћутите. Једном речју, буди оно што јеси, али не заборави на свој задатак - да задовољиш мушкарца.

5. Независност је све!

Чак и ако сте дубоко заљубљени, играјте се са својим човеком. Прво, пустите га да се приближи, покажите се само са добре стране (касније сазнаје за недостатке), а затим ставите мали зид између вас - одустаните од неколико састанака, позивајући се на скупове са пријатељима или фитнес. Дајте му до знања да нисте опседнути њиме, да имате свој живот. Верујте ми, ваше понашање ће радити као љубавни напитак, ако схвати да можете безбједно живјети без њега, он се неће само заљубити у вас, већ ће тражити састанак с вама. На крају крајева, мушкарац је ловац и не занима га лак плијен!

Види такође: Како волети типа, 12 корака.

Ако желите да освојите човека који вам се свиђа, најважније је да не будете наметљиви. Здрава себичност, мистерија и самозадовољство - то су главне компоненте за успјешну реализацију њиховог плана.

Pin
Send
Share
Send
Send