Мода и стил

Вјенчанице Проновиас 2011

Pin
Send
Share
Send
Send


Представљамо колекцију венчаница Проновиас 2011 - хаљине за најзахтевније невесте, избор звезда шоу бизниса и европске аристократе. Сваки модел дизајнер Мануел Мота (Мануел Мота) прави је уметнички рад који увек изгледа елегантно, комбинирајући традицију класика са најновијим модним трендовима и тако стварајући ексклузивну слику.

Колекција Проновиас за 2011. годину приказана је уз учешће познатих модела, као што су Каролина Куркова (Каролина Куркова), Ариадна Атилес (Ариадне Артилес), Раика Оливеира, Тони Гаррн, Валентина Жељајева (Валентина Жељајева), Риан Тан. Хакен (Рианне Тен Хакен) и Мицхаела Косианова (Мицхаела Коцианова).

Посебну пажњу треба посветити ципелама невесте: Проновиас је недавно развио мини колекцију у сарадњи са Масцаро-ом. Тамо можете пронаћи једноставне балет станове за оне који не воле пете, сандале, ципеле - једноставне елегантне моделе са малим детаљима који чине ваше ципеле јединственим.

Ови модели су погодни за било коју врсту ликова, а они који желе да се осећају као принцеза на венчању сигурно ће ценити луксузне плишане сукње.

Вео ће изгледати савршено у комбинацији са овим хаљинама, украшеним везом и чипком, али можете и да преферирате једноставан обруч са цветом, као и на модној ревији.

Проновиас Веддинг Дрессес

Претходна страница Сљедећа страница

Погледајте видео: Vencanice Bella - Pronovias 2011 (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send