Дивинатион

Цаннес 2010. Најбоље хаљине. Први дан

Pin
Send
Share
Send
Send


И сада је дошао велики дан. Јуче је отворен 63. Цаннес Филм Фестивал, догађај који се са нестрпљењем очекује сваке године. Оставимо филмске критичаре да процјењују филмове и претварамо се у одијела славних.

Ах, фестивал у Кану. Хаљине од познатих модних дизајнера, накит од најбољих накита, раскошних гала партија. Чекамо 2 недеље незаборавних утисака. Хајде да видимо у каквим оделима су славне личности сијале на дан отварања фестивала.

Две звезде рекламних кампања Л'Ореал - Ева Лонгориа и Аисхвариа Раи прве вечери постале су звијезде црвеног тепиха на филмском фестивалу у Кану. Ева - у Емилио Пуцци хаљини са украсима Де Грисогоно и торбицом од Сваровски, и Аисхвариа - у хаљини модерне блиједе лавандине боје од Елие Сааб са торбицом из Сваровски и Сергио Росси ципела.

Ева Лонгориа

Аисхвариа Раи

Кејт Бланшет, која је дошла на фестивал да представи свој нови филм, Робин Худ, била је у сребрно-црној одећи Александра Меквин. Касније тог дана, за пријем, глумица је изабрала Армани приве хаљину са украсима од Ван Цлееф и Арпелс.

Цате Бланцхетт

Претходна страница Сљедећа страница

Погледајте видео: Magicians assisted by Jinns and Demons - Multi Language - Paradigm Shifter (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send