Мода и стил

Вјенчанице 2010: фласх боје

Класична хаљина младенке - чиста бела или варијација од слоноваче до шамана, више није толико важна. Најновији трендови на модним пистама показују жељу различитих престижних брендова да додају модерне акценте и играју се различитим бојама.
Боја блица: пруге, ивице, везови, додаци, изрези, уметци и други делови, чија се боја разликује од беле. Користе се не само меке и деликатне пастелне боје, као што су ружичаста, плава, љубичаста, љубичаста, зелена, али и екстравагантна црвена или чак црна.
Свијетли бљесак боје на бијелом је оригиналан и модеран ефект за вјенчанице 2010, што даје широк избор. За елегантне невесте са класичним рафинираним укусом више одговара пастелном распону, за болд и оригиналан - црвени или црни.
Вјенчаница је више од моде или тренда, али чак и више од традиције или обичаја, она изражава унутрашњи свијет и карактер младенке.
Линија Беллантуоно, Илениа Свеет, Атеље Аимее Монтенаполеоне и колекција младог сицилијанског дизајнера Санти Сцата заслужују посебну пажњу међу трендовима у моди вјенчања 2010.

Бридес Мариелла Бурани. Вјенчанице Прољеће-Љето 2010

Претходна страница Сљедећа страница

Погледајте видео: BELO (Децембар 2019).

Загрузка...