Лепота и здравље

Фризуре звезде пролеће-лето 2010

Pin
Send
Share
Send
Send


Не знате коју фризуру сами изабрати у новој сезони? Имате три опције - можете гледати модне ревије, часописе са рецензијама о модерним фризурама, или једноставно слиједити примјер звијезда и одабрати сличну фризуру. Какви су трендови у модерним фризурама у сезони прољеће-љето 2010? Плетенице, коса у колачу и коврче! Ево доказа

Рацхел МцАдамс (Рацхел МцАдамс)

Слатки авантуриста из новог филма о Схерлоцку Холмесу није само префарбао од црнкиње до плавуше (која је модерна ове сезоне), већ се и одлучила за сјајну идеју да ажурира своју слику уз помоћ плетенице. Изгледа необично и занимљиво не само у свакодневном животу, већ и на црвеном тепиху.

Ницоле Рицхие

Као и свака друга која поштује себе, она је увек међу првима који се усуђују да испробају нове модне трендове. Изабрала је и плетеницу, а да би јој слика пружила још боемски изглед, основа њене фризуре била је помало разбарушена коса и асиметрија.

Мисцха Бартон

Као Ницоле Рицхие, Мисцха Бартон носи боемску плетеницу. Да би себи дала још више гламура, изабрала је модни прибор за косу ове године са цветним мотивима. Наравно, нисте дужни да пратите два тренда одједном, довољно је да се задржите на једном од њих како би изгледали модерно.

Претходна страница Сљедећа страница

Погледајте видео: Утомленные солнцем - Варљиво сунце 1994 Руски филм са преводом (Јули 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send