Мода и стил

Најмодернија боја лета 2010

Pin
Send
Share
Send
Send


Симбол нове сезоне пролеће-лето 2010 је бела. Ово је једна од најмодернијих понуда дизајнера, која покрива читаву гардеробу: од класичних панталона до блуза и врхова, не заборављајући на ципеле и прибор.

Гуцци, пролеће-лето 2010

Бела боја влада ове сезоне и остаје најпопуларнија. Погледајте шта ће се носити ове године и како најбоље изабрати гардеробу како би усвојили кључни тренд наредног лета.

Боја романтике, суптилне лепоте и чистоће заиста осваја и чини вас, као по магији, краљици елеганције и стила. Још једна предност ће бити његова способност да рефлектује сунчеве зраке, дајући хладноћу у врелим летњим данима.

Гуцци, пролеће-лето 2010

У исто време, наравно, треба схватити да бела боја наглашава ваше облике и незнатно попуњава. Зато, ако имате величанствене облике, заборавите на беле панталоне, тајице или фармерке - сва ова одећа изгледа добро само на супер-танким моделима. Али, наравно, потпуно напустити бијеле хлаче није потребно. Можете изабрати супер тренди харем-панталоне.

Можете носити бијелу одјећу с бијелом, црном или обојеном постељином, али ћете неизбјежно примијетити предности постељине боје меса.

Дакле, главни тренд сезоне прољеће-љето 2010. сусрећемо са модним часописом Сигнорина.Ру: сјајна бијела боја!

Гуцци, пролеће-лето 2010

Претходна страница Сљедећа страница

Погледајте видео: Do schools kill creativity? Sir Ken Robinson (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send