Мода и стил

Шта су звезде? Цхристиан диор

"Сигнорина" наставља рубрику у којој говоримо о томе који модни брендови одјеће се могу наћи у гардероби звијезда. Следећа у низу је бренд, који је синоним за високи стил и француски шарм, подигнут на апсолутну вредност. Ово је, наравно, о бренду Цхристиан Диор.

Више од 60 година постојања, кућа Диор обукла је филмске и позоришне звијезде, принцезе и супруге предсједника и сада то успјешно наставља. Међу најпознатијим клијентима Цхристиан Диор-а у прошлом стољећу биле су легендарне глумице Марлене Диетрицх и Елизабетх Таилор, вољела је хаљине од Диор-а и Принцезе Диане. Сада, захваљујући напорима неуморног и креативног стваралаштва, које се складно спаја са некада развијеним стилом Цхристиан Диор-а, креативног вође модне куће Јохн Галлиано, бренд има готово највећи број звезда међу својим фановима од многих других.

Међу клијентима куће Диор је супруга француског предсједника Ницоласа Саркозија, Царла Бруни. Као што каже француска пословица: "ноблессе облигиге", "позиција обавезује" прву даму земље да се придржава високог статуса своје супруге. А шта, ако не и одећа од легендарног бренда Цхристиан Диор ће додатно нагласити статус и француски шик прве даме? Царла Бруни бира одјећу из Диор-а и за друштвене догађаје и за шетње. И хаљина шишмета Цхристиан Диор, у којој је обукла председнички пар у Велику Британију током своје прве посете, оставила је неизбрисив утисак на присутне на пријему краљице Енглеске. Воила!

Претходна страница Сљедећа страница

Погледајте видео: TEODORA - KRISTIJAN GREJ OFFICIAL VIDEO 4K (Децембар 2019).

Загрузка...