Мода и стил

Висока модна недеља: Гивенцхи Спринг 2010 Колекција

Pin
Send
Share
Send
Send


Колекција Гивенцхи, коју је развио Риццардо Тисци и представљена на Фасхион Вееку у Паризу у прољеће 2010., био је његов први покушај стварања колекција високе моде. Пре тога, имао је довољно руке у спремности за ношење, а сада је дебитовао као творац моде високе моде. Наравно, овај догађај није могао не привући пажњу модних критичара: сватко жели знати о чему размишља, како види и тако даље.

У случају Силенце, инспирисао га је визажиста, фотограф и уметнички директор Серге Лутенс. Према самом Цоутуриеру, испрва се ужасно плашио да створи колекције високе моде. Али мало по мало, почео је да претражује архиву, проучава историју костима и, на крају, инспирисан је ликом паришке жене седамдесетих година, која је, по његовом мишљењу, веома јак и еротски период.

Пре свега, у колекцији Тишина, његово беспрекорно овладавање резом скреће пажњу на себе. Упечатљиве су и сјајне слике са стилом глам роцк, са електрично плавим бојама и елементима мозаика. Поред тога, колекцију карактерише комбинација мушких и женских одевних предмета, који се рефлектују у смокингу. Шармантне органза коктел хаљине са спиралним резом, набори и чипке употпуњују колекцију.Претходна страница Сљедећа страница

Погледајте видео: Visoka moda Maroka u Beogradu: Održana glamurozna revija u Skupštini grada (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send