Лепота и здравље

Пластичне операције звијезда: успјеси и катастрофе

Pin
Send
Share
Send
Send


Које пластичне операције звезде раде да би сачувале своју лепоту? Корекција облика носа, ињекција колагена, имплантати дојке, Боток ... Шта се дешава као резултат таквих посјета? Понекад су то огромни успјеси или, напротив, гласни неуспјеси!

Звијезде су свјесне колико је љепота цијењена, а ако желе да остану тражени глумци, којима у кино долазе разни приједлози за снимање, морају остати у одличној форми! А то значи да се скоро сви од њих, прије или касније, обрате за помоћ чудесима модерне естетске кирургије, радећи пластичну операцију.

Откријте тајне звијезда сховбиза које су направиле тако одлучан корак за своју љепоту са прегледом женског часописа "Сигнорина". Шта више волите: пре или после операције?

Пластичне операције: Килие Миногуе

Пре пластичне хирургије (лево)

На првој фотографији враћамо се у 1999, када Килие Миногуе поново одлучи да промени издавачку кућу и, потписујући уговор са Парлопхоне Рецордс, поново осваја врх љествице са својим свјетски познатим хитом "Спиннинг Ароунд". Нови видео клип почиње на врху популарности и певачица објашњава свој феноменалан успех са златним кратким хлачицама које одмах добијају статус култа. Према гласинама, ова дивна ствар је купљена у продавници одеће. Дуга валовита длака кестењастих нијанси употпуњује секси имиџ диско-поп звијезда за њен албум.

Данас (десно)

И опет, повратак звезде након неколико тешких суђења - болести и прекида у односима. 40-годишња Килие Миногуе представила је свој нови студијски албум под називом "Кс", који је чекао успјех широм свијета, можда са изузетком Сједињених Држава.

Са становишта изгледа, звезда је отелотворење сексуалности и стила: плава коса, боб фризура и светли руж. Фигура је постала заобљена, тако да Килие ретко виђамо у кратким хлачама, а чешће у сукњи до колена.

Као резиме: Ињекције колагена, ботока и лифтинга лица.

Према гласинама: Килие може постати овисна о Ботоку. Ова информација је љубазно пружена (за велику накнаду) од стране звезде дерматолога за британски магазин Стар.

Претходна страница Сљедећа страница

Погледајте видео: 5 Najbizarnijih Slučajeva Plastičnih Operacija (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send