Дивинатион

Десет најбољих топ модела

Pin
Send
Share
Send
Send


Недавно је објављена листа модела са највишим платама за 2009. годину, што ће, по нашем мишљењу, бити занимљиво упознати читаоце Сигнорине. У поређењу са 2008, изненађење се није десило - прва три остала су непромењена, а бразилски супермодел поново освојио прво место Гиселе Бундцхен (Гиселе Бундцхен).

Бивша девојка Леонардо ДиЦаприо и беба мама Бењамин, 29 Латино лепоте Гиселе Бундцхен (Гиселе Бундцхен) прошле године је зарадио 35 милиона долара, што је укупно износило укупан приход од 150 милиона долара. Тренутно, Гиселле је рекордер по броју уговора додељених најпознатијим брендовима, сарађује са Версаце, Диор, Долце Габанна, Вицториа'с Сецрет, Ралпх Лаурен и другима.

На другом мјесту је мајка бројне дјеце и жена пјевача, Сила, њемачки модел Хеиди Клум са 14 милиона долара зарађених у 2009. Осим што ради као модел, Хеиди се бави и производњом одеће, обуће и накита.

Кате Мосс (Кате Мосс), Супермодел омиљени Цроидон, зарадио је 7,5 милиона долара. У посљедње вријеме на страницама таблоида и трачева може се чешће видјети него на промотивним фотографијама, међутим, у прва три, држи се врло поуздано, будући да је лице козметичког бренда Риммел.

Четврто место припало је још једној лепоти Латинске Америке - Адриана Лима са 7 милиона долара. Као и Гиселе Бундцхен, Адриана Лима је модел компаније Вицториа'с Сецрет, а поред тога, она глуми и филм.

Затвара пет најбољих Доутзен Кроесјош један Вицториа'с Сецрет анђео, као и лице бренда Л'Ореал, Гуцци и Цалвин Клеин. 2009. је зарадила 6 милиона долара.

Не пропустите тајне лепоте Доутзен Кроес у часопису Сигнорина.Ру.

Претходна страница Сљедећа страница

Погледајте видео: TOP 10: Skole Za Koje Necete Verovati Da Postoje (Септембар 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send