Лепота и здравље

С-фактор: сексуална гимнастика за завођење

Pin
Send
Share
Send
Send


Ако желите да постанете секси, заводљиви и излуђујете мушкарце, зашто онда не овладате сексуалном гимнастиком "С-фактор", коју је написала Схеила Келли након рада на филму "Плес у Плавој Игуани". Сигнорина је веома привлачна.

Стриптеасе, лапданце ... ово су сви појмови који нас одмах натерају да размишљамо о сексу и завођењу. Сада имате прилику да научите да практикујете методе које ће вам не само пружити предивну фигуру, већ ће вас учинити и секси; ће мешати задовољство фитнеса и сензуалности.

Идеја о сексуалној гимнастици дошла је прије неколико година глумици и плесачици Схеили Келли након што је радила на припреми филма „Плес у Плавој Игуани“. Тако је створен овај сет вјежби, који је назван „С-фактор“ и укључује елементе стриптиза око пола. , плес у крилу и егзотични плесови.Осим гимнастике "С-фактор" можете не само да побољшате своју фигуру и уживате у покрету, међу познатим љубитељима сексуалне гимнастике воде Опрах Винфреи, глумице Кате Худсон, Линдсаи Лохан и Тери Хатцхер.

То је оно што Схеила Келли каже: „С-фактор је класа фитнеса која комбинира разне плесове, јогу и стриптиз. Све што доприноси не само стварању идеалне женске фигуре у облику„ С “, већ и јачању здравља и самопоуздања Погодан је за све узрасте и типове облика. "

Извођење ових вежби је такође добар начин да се растанете са уверењем да лап-данце и стриптиз нису погодни за вежбање "обичних" жена, јер то су само покрети и идеје које не носе ништа неморално, већ вам омогућавају да ојачате своју сексуалну енергију и добијете лепу фигуру.

Стручњак такође наглашава да жене које практикују ове облике физичких вежби стичу самопоуздање, превазилазе своје комплексе и доказују себи да могу да се осећају опуштено и слободно контролишу своје тело, а то поверење се преноси на све аспекте њиховог живота, укључујући повећава се њихова љубав према себи.

За оне који желе да похађају часове код куће, Схеила Келли је издала ДВД под називом "С-Фацтор: За почетнике", с којим можете савладати вјежбе у удобном кућном окружењу.

Погледајте видео: Тишкевич Алина Есенин С. А. Заметался пожар голубой Х-Фактор 8. Четвертый кастинг (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send