Психологија

Тражимо човека ваших снова. 9 корака до успјеха

Pin
Send
Share
Send
Send


Нова година се приближава - време када себи дајемо много обећања: изгубимо неколико фунти, престанемо пушити, бавимо се спортом ...

Сигнорина.Ру нуди девојкама које су саме, обећавају себи да ће пронаћи новог принца у новој години! Испод дајемо Правила која ће вам омогућити да прилагодите свој лични живот и рећи вам гдје и како пронаћи човјека из снова.

Број правила 1. Одредите шта очекујете од везе.

Пре него што потражите свог принца, морате искрено одговорити на питање: како видите свог човека? Направите листу квалитета које ваш партнер треба да поседује и не уклањајте га након што је завршен. Запамтите квалитете наведене у вашој листи када упознајете потенцијалног господина и не ослањате се искључиво на физичку привлачност. Није битно шта тип изгледа као Брад Питт, ако не одговара очекиваном скупу квалитета и не третира вас добро.

Правило број 2. Ослободите се духова прошлости.

Будите искрени према себи, ако сте огорчени и увријеђени осјећајем праведног гнева који је остао из недавних односа, не бисте требали повлачити ове негативне емоције у Нову годину. Обратите се психологу, излијте душу у свој блог, разговарајте са срцем са пријатељем ... Како год, да бисте се брзо ријешили овог пртљага!

Правило број 3. Устани са кауча, ако желиш да нађеш човека снова

Вероватноћа састанка човека ваших снова, који лежи на телевизији гледајући ваше омиљене серије, је занемарљива, осим ако је то чудо, као добар момак из курирске службе или пиззерија. Много је боље да почнете да размишљате о мјестима гдје можете сусрести мушкарце који обећавају, а затим позвати пријатеље и људе истомишљеника да тамо иду силом на извиђање.

Правило број 4. Проширите зону удобности, то ће помоћи у претраживању

Зона наше удобности је онај мали свијет у којем се осјећамо угодно, познато, мирно, гдје су све ситуације познате и познати су начини реакције на њих. Ако носите исту фризуру у протеклих осам година, онда ћете највероватније све ове године наставити да се упознавате са истом врстом момака. Можда је ваш сан одувек био згодан плавокоси мушкарац, сличан Бену Аффлецку, али згодан колега смеђокоса са много заслуга још дуго није скренуо поглед са вас ...

Ако је ваша прошла веза пропала и довела вас до фрустрације, можда је вријеме да промијените неке ствари у вашем особном животу? Нека Ваш циљ у новој години буде да поново размислите о типовима мушкараца које сусрећете и постанете отворенији за нове односе. На пример, ако се обично састајете на мрежи, покушајте то сами.

Правило број 5. Упознајте различите мушкарце у исто вријеме.

Морате имати избор, зато немојте губити драгоцено време и упознати различите људе: на послу, на интернету, на забави ... То уопште не значи да треба да имате секс са различитим мушкарцима, али до сада ваша познанства нису постала нешто озбиљније, ви сте апсолутно ослобођени обавеза и можете једноставно комуницирати са људима које волите.

Правило број 6. Боље је од било чега.

Не покушавајте да започнете везу само зато што сте сами, и овај тип је веома обећавајући и избегавајте романтику са ожењеним мушкарцима. Такође се суздржите од наставка односа са својим бившим дечком, са којим сте се тако лоше распали. По правилу, из таквих односа обично не излази ништа добро, тако да не треба трошити енергију и емоције да би их подржали. Боље је прећи на други талас и упознати нову љубав!

Правило број 7. Не успоређујте себе с другима.

Понекад чак и најуспешније жене постану депресивне, па престани да се пореди са својим девојкама, сестрама и успешнијим сарадницима. Свака особа има своју јединствену судбину и, након мирног размишљања, наћи ћете многе предности на свом путу, а када дође до љубави, нема одређеног времена када би се то требало догодити.

Правило број 8. Упознајте се.

Запамтите да ће најдужа веза коју ћете икада имати бити са вашим сопственим Јаством, тако да не морате да чекате док не добијете човека који ће отићи у нови кафић који продаје колаче за које бисте дали било шта , или отиђите на путовање у иностранство, о чему сте дуго сањали. Можда ћете се разбити због нечега што ће бити учињено искључиво и потпуно за вас.

Правило број 9. Уживајте у животу.

Познавање је процес који се не разликује много од комуникације у средњој школи или на универзитету. Понекад може да вас узбуђује: Ово је чудо! Он ми је одговорио "Да"! И понекад то разочара: "Како је могао да ме одбије?" Али, шта год да се деси ове године, запамтите да су важни само крајњи резултати.

Без обзира које одлуке сте донијели, будите им вјерни! Реците некоме о њима ако је потребно. Нећете пожалити када ће вас нова година изненадити нечим посебним!

Погледајте видео: Genetic Engineering Will Change Everything Forever CRISPR (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send