Дивинатион

Позивнице за вјенчање: корисни савјети

Pin
Send
Share
Send
Send


Након што сте већ одредили датум венчања, место регистрације и банкета, време је да организујете и пошаљете свадбене позивнице, које су веома важан део будуће церемоније. Сигнорина.Ру вам нуди неке препоруке.

Савјети за уређење позивница за вјенчање:

- Пре него што одете купити свадбене позивнице, направите комплетну листу гостију: рођаке, пријатеље, познанике, радне колеге. Боље је посебно назначити оне који желе да присуствују церемонији у матичној канцеларији, и оне који ће одмах доћи на банкет.

- Не заборавите наручити нешто више од броја намјењених гостију на вашем вјенчању, одједном ћете пожељети позвати неког другог.

- Коверте и разгледнице морају бити стриктно написане руком и садржати особну жалбу. Коверте морају бити потписане тамно плавом или сивом тинтом. Папир је најбоље беле или слоноваче.

- Позивнице за вјенчање требају бити послане 1-2 мјесеца прије вјенчања и послане поштом, курирском доставом или особно од младенке и младожења свједоцима, блиским рођацима и пријатељима.

- Постоје упутства за израду позивница за свадбу које сви воле и настављају да буду популарни. Сада на врхунцу модног ретро стила: Стара Енглеска (стил старог Енглеског), Белле Епокуе ...

- Дизајн позива треба да одговара одабраном стилу, тону и правцу ваше свадбене свечаности и садржи име госта, адресу и вријеме свечаног догађаја, као и потпис младожења и младожења.

- Ако ће се ваше свадбено догађање одржати изван града, боље је да на полеђини вјенчања испишете картицу са пратећим информацијама тако да сви гости могу без потешкоћа доћи на своје одредиште.

Модерне новости или позивнице за вјенчање с преокретом

За младе људе који су сретни да поздрављају ултра-технолошке иновације, као и за оне који су се преселили у другу земљу или само желе нешто необично, креирана су електронска вјенчања.

Да бисте искористили савремену новину, мораћете да припремите текст ваше најаве и позивнице, за разлику од традиционалних облика позива, који садрже само једноставне информације о церемонији: имена будућих супружника, датум, време и место церемоније.

Друга опција је е-маил. Позив за вјенчање можете послати е-маилом, али иу овом случају треба нагласити посебну важност овог догађаја, па је најбоље да се писма шаљу појединачно свима, а не копија писма упућеног другим гостима: рођацима, пријатељима, познаницима и колегама.

Ова опција је свакако различита од традиционалне, али има одређене предности: брзину, прецизност, уштеду времена и новца. Гости такође могу потврдити своје присуство једноставним кликом миша!

Погледајте видео: Spustanje fasade (Јун 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send