Нумерологи

Број имена. Нумеролошки прорачун

Pin
Send
Share
Send
Send


Број имена је чаробни код који служи као израз личности особе и даје кључ за разумијевање карактера и унутарњег свијета особе која носи ово име. У овој услузи можете израчунати број вашег имена и научити много више о себи користећи нумерологију.

Неке склоности и особине су својствене вибрацији нашег имена, стога је веома важно развити наше таленте и врлине тако да се име, када се постигне успех и препознавање, открије у пуној снази, откривајући његов прави карактер.

Ако је име особе у складу са његовим карактером, то је само дивно! Напротив, веома је тешко људима да живе када име није комбиновано или супротно њиховој природи. Због тога многи писци, новинари, водитељи програма, глумци, астролози и други креативни људи узимају псеудоним за себе како би ускладили рођендански број ако је успјешан, или га побољшати ако није тако успјешан.

Табела испод показује нумеричку вредност за свако слово:

1
А
Анд
Са
Б
2
Б
Тх
Т
С
3
Ин
То
Хаве
Б
4
Р
Л
Ф
Ух
5
Д
М
Кс
У
6
Е
Х
Ц
Ја јесам
7
Ё
Ох
Х
8
Ф
Ф
Сх
9
Х
Р
У

Израчунајте суму свих цифара које одговарају словима презимена и имена, редукујући ову суму на једну цифру додавањем цифара ове суме и понављајући ову акцију онолико пута колико је потребно. Ако је средња сума једнака 11 или 22, онда није неопходно даље смањивати, јер за такав број постоји нижи резултат.

На пример: Иван Иванов. 1 + 3 + 1 + 6 + 1 + 3 + 1 + 6 + 7 + 3 = 32 = 3 + 2 = 5.

Вредност броја имена и презимена у нумерологији

Као број имена 1 означава се особа пуна енергије и жеље за дјеловањем. То је од велике користи када се делује у тренутном, непосредном окружењу, у ситуацијама изненадних и неочекиваних, мање - у планираним ситуацијама. Јаки догађаји и профитабилан посао су строго контраиндиковани. Најбоље од свега - да обавља задатке који су му додељени.

Са бројем 1 је повезано поверење у њихове способности и способности, као што су храброст и храброст. Али природа ових људи је више имитативна него креативна. Они знају како да зараде новац и троше. Опрезне одлуке треба избегавати.

Како број имена 2 симболизује променљив карактер, емоционалну и унутрашњу анксиозност, која може довести особу до потпуне неизвесности или чак фатализма.

Не брините о малим стварима и мањим акцијама, избјегавајте спорове и свађе. Најбољи успех ће донети тимски рад са пријатељима и колегама.

Како број имена 3 симболизира талент, разноврсност, весеље, указује на науку, свијет умјетности, спортски живот, све што служи као излаз за особу, његов хоби.

Ако ова особа прихвати корисне савјете и поступа мудро при избору занимања, планирајући своју каријеру, то ће бити пут који води до успјеха и славе.

Број 4 значи успех у научној и техничкој области, посебно у индустрији. Симболизира поузданост и стабилност, добру вјеру, стицање пријатеља и постизање признања.

Највише од свега, таква особа је корисна у екстремним ситуацијама, у тешким условима, када се квалитете његовог карактера и диспозиције откривају са најбоље стране. Ово никада не треба потцењивати.

Како број имена 5 указује на духовну слободу и независност дјеловања. Они вреднују стечено и акумулирано искуство више од савета извана.

Највише од свега, они воле путовања и авантуре, које потискује њихова емоционална анксиозност. Колико је та енергија продуктивна када се шаље у свакодневни рад! Често број 5 означава филозофски начин размишљања, понекад - срећне догађаје са непредвидивим последицама.

Како број имена 6 указује на успех у предузећима, само ако је могуће стећи поверење од других, привући не само купце, већ и следбенике.

Често се добијају или политичке личности, или високи владини званичници. Постају познати у друштву због својих научних или филозофских погледа, али под условом да се њихова реч поклапа са делима. На крају крајева, друштво чека да имплементирају оно што је речено. Брзо сазнају истину да је искреност плодоноснија од амбиције, да поштени напори нису узалудни, да ће добра, добра дела помоћи да се постигне циљ без прибјегавања радикалним методама.

Као број имена 7, он прикрива способност усмеравања талената у сферу науке, у свијет умјетности или филозофије, у религијску активност. Али успјех њихових активности у великој мјери овиси о дубокој анализи већ постигнутих резултата и стварном планирању њихове будућности.

Разумејући друге људе, они често постају вође и учитељи највише класе. Али ако одлуче да се баве комерцијалним или финансијским пословима, овде ће и они сами требати помоћ извана.

Како број имена 8 фаворизира активности у области значајних, великих случајева, наговјештавање и материјалне користи. Успјешно довршавајући једну ствар, ови људи се одмах узимају за сљедеће.

Често, користи и користи, као што су друштвени и материјални успјех, доноси им страст за заборављеним учењима, напуштена предузећа, служећи се њиховим методама, итд. итд. Али они морају напустити мале ствари и детаље, пренијети тај посао на друге, и сами говоре само у великој мјери.

Као број имена 9, он захтева од свог одељења посвећеност високом циљу, таленту и позиву, као и великодушном повратку од онога што му је природа подарила. Пошто сви имају ауторитет, могу бити лидери, треба их водити правда, а не повући се од оних узвишених идеја које проглашавају. Они не би требало да се смањују, прибјегавају непоштеним радњама или необичном понашању, како не би изгубили лојалност или поштовање које су освојили.

За њих, они не би требали захтијевати више него што имају право, а не захтијевати од других оно што нису способни. Они се морају смирити, напустити претерани понос и себичност, ароганцију и ароганцију. И препознати достојанство и права других.

Како број имена 11 даје одлучност, снагу и виталност здравом разуму, темељност, која помаже особи да се истински подигне до инспиративних висина. Али опет све може да се промени, претерани опрез или самопоуздање броја 2 поново ће пореметити активност броја 11, и све ће почети из почетка.

Број 11 - котрља се у 2, тако да би требало да читате и о двојици.

Како број имена 22 може довести до јаких флуктуација између ексцентричности и генија. Поседујући таленат проналазача или истраживача, ова особа ће се окренути сфери тајне, непознатог, неистраженог и необјашњеног.

Број 22 се покреће, тако да треба да читате и за четворку.

Погледајте видео: Šta broj vašeg IMENA govori o vama: SAZNAJTE ODMAH! (Септембар 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send