Лепота и здравље

Фризуре зиме 2010: волумен зрака

Pin
Send
Share
Send
Send


Фризуре, модерне у зиму 2010. године, захтијевају довољну количину наше косе. Оно што смо видели на модним пистама су скупе перике које вам омогућавају да направите ретро фризуру - високу и прозрачну.

Ова зима дуга, свиленкаста и природна коса је у моди, која је опет у центру пажње и неће одустати од свог првенства, јер је константан симбол женствености.

На модним ревијама за сезону јесен-зима 2009-2010 стилисти су одабрали шминку за моделе у стилу Бридгет Бордеаук: интензивно наглашене очи са линерима, које су комбиноване са природним тоновима лица, природним обрвама и уснама.

Овај врло француски и помало кокетни стил изабран је од стране стилисте Гуида Палауа за изложбе Лоуис Вуиттон. Са малом количином фантазије, девојке које читају Сигнорина магазин ће моћи успешно да користе различите варијације, како за гала вечер, тако и за канцеларијски рад.

Да бисте створили сличну фризуру, само руку с чешаљ, спреј за косу и укоснице. Имате много простора за машту, а висококвалитетни шињон ће вам помоћи да постигнете жељену запремину.
Погледајте видео: VLOG Surdulica CITY. MELVIN HAIRSTYLES (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send