Дивинатион

10 најромантичнијих места на свету

Pin
Send
Share
Send
Send


Говорећи о романтичним рутама за љубитеље, најчешће се зову Париз са шетњом уз залазак сунца дуж Сене, али као што показује студија ауторитативног интернетског ресурса "ТрипАдвисо" - сада то није најмодернија понуда туроператора, јер град са Еиффеловим торњем, нажалост, ни не иде у првих десет ранг листа. Ови резултати су добијени на основу одговора анкете посетилаца локације.

Овдје ћете наћи најљепша мјеста гдје се можете пољубити, уживати у романтичном заласку сунца и опустити се заједно.

10 најромантичнијих места на свету

1. Оиа, Санторини (Оиа, Санторини), Грчка. - Победник рејтинга је грчко острво са белим кућама, плавим крововима и лавским стенама. Савршено место за гледање заласка сунца.

2. Тај Махал, Индија. Обилазак царске резиденције у Индији је само по себи незаборавно искуство. Тај Махал је раскошна палата са белом мермерном фасадом која је осликана заласком сунца шармантним нијансама ружичасте боје.

3. Пирамиде у Каиру, Египат. Недавно је крстарење Нилом постао један од најбољих избора за медени месец. Оно што би могло бити романтичније од заласка сунца, које осветљава пирамиду Кеопса у Гизи - једно од седам чуда древног света које су дошле до нас.

4. Малдиви. Склоните се на острво од знатижељних очију. Зашто не? Потребно вам је само 15 минута да га прошетате. Прави рај, међу палмама и бијелим пјешчаним динама. Можете прошетати традиционалним дхони чамцем на дну стакла на острву. Стаклено дно вам омогућава да детаљно видите лепоту подводног света и направите фантастичне фотографије.

5. Марракецх (Марракецх), Марокко. Неколико сати лета, а ви сте већ у другом свету. Маракеш је срце Марока, назван је и "црвени град". Овдје можете видјети акробате, приповједаче, плесаче, глазбенике и њихово пјевање на заласку сунца у комбинацији с тропским аромама цвијећа које ће додати путеве романтичне мистике.

Претходна страница Сљедећа страница

Погледајте видео: 5 NAJČUDNIJIH PORODICA IKADA (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send