Лепота и здравље

Зимске фризуре и боје јесен-зима 2009-2010

Pin
Send
Share
Send
Send


Данас ћемо говорити о новим трендовима, а када је у питању стил, не можемо занемарити проблем косе, јер коса игра једну од првих улога у креирању ваше јединствене слике. Које фризуре ће бити релевантне за сезону јесен-зима 2009-2010? Сачувајте природну боју косе или је промените? Хајде да погледамо славне личности, тако да они тачно знају како да гледају 100%.

Када је ријеч о моди и стилу, једини поуздан извор информација остају звијезде: начин на који се облаче, које фризуре и боју косе преферирају. Наравно, не треба заборавити ни свој укус и стил, али од њих увек можете узети инспирацију да би постали још лепши, а хороскоп фризура и фризура ће нам помоћи да изаберемо право време за експерименте.

Да ли сте приметили колико је звезда након плаве косе прешло на тамну кестењасту косу? Изгледа да је то права епидемија! Боја тамног кестена - богата и блистава.

У овој галерији ћете упознати многе познате личности које су промијениле свој стил: Ангелина Јолие (Ангелина Јолие), Мисцха Бартон (Мисцха Бартон), Линдсаи Лохан (Линдсаи Лохан), Ницоле Кидман (Ницоле Кидман), Сцарлетт Јоханссон и многе друге ! Иако је Сарах Јессица Паркер (Сарах Јессица Паркер), вратила се у серију "Сек анд тхе Цити - 2" (Сек анд тхе цити - 2), која би требала бити објављена на екранима 28. маја 2010, а опет је опет постала плавуша.

Стар фризура и боје

Цамерон Диаз

Катхерине Хеигл

Претходна страница Сљедећа страница

Погледајте видео: Moderne suknje jesen zima 2017 (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send