Психологија

Постати плавуша је ваш кључ успеха током кризе!

Pin
Send
Share
Send
Send


Како постићи успјех у животу, направити каријеру, пронаћи срећу у свом особном животу? Одговор ће бити неочекиван: да би постигли свој циљ ... већина жена постаје плавуша! Исти рецепт функционише у отежаним условима конкуренције, када многи желе да добију или задрже своја радна места. Према статистикама, у вријеме кризе, жене купују више козметике како би коси дали плаву нијансу.

Недавна студија у Великој Британији, на којој је присуствовало 1.200 жена, показала је да је продаја козметике за бојење косе у свијетлим нијансама порасла за 67% од почетка финансијске кризе, и чини се да овај тренд држи до данас.


Жене користе слику плавуше као начин да спасе или добију посао у тешким економским временима. Познати аустралијски стилиста Осцар Цуллинан, власник стилинг студија, каже: "Постати плавуша је зајамчени начин за жену да се осјећа као милијун долара, чак и за вријеме глобалне кризе. Дефинитивно смо примијетили тенденцију повећања захтјева за претварањем у плавуша у свим нашим салонима. "

"Жене могу смањити куповину у продавницама одјеће, одбити маникир или храну, али никада не смањују трошкове фризера, јер не можете сакрити лошу косу."

Британску анкету потврђују слике најпознатијих плавуша: од легендарне Марилин Монрое до модерне Парис Хилтон, које су секси, отворене, природне и популарне.


Аустралијски фризер године 2008, Џејн Вајлд из дивљег живота косе, рекла је да су се жене окренуле позитивним стереотипима као начин да полирају свој имиџ у тешким временима.
"Ово је уобичајена ствар коју могу учинити да би се осјећали сјајно", каже Вајлд. "Жене имају кратку косу или потпуно мењају боју косе", каже она. "И даље се концентришу на косу."
Становница Сиднеја, Ницоле Бовен, 18, каже да је недавно променила свој стил, "да изгледа свеже и да докаже да све плавуше нису глупи". У ствари, она верује да јој је нова слика заиста помогла да добије посао секретара.


"Мислим да слика плавуше помаже људима да изгледају мање застрашујуће и много приступачније за комуникацију", каже она. "Увек кажу да су плавуше пријатељске."

"Осећам се сигурним у сваку боју косе, али из неког разлога, увек осећам да када будем плавокоса, добијам више стимулуса, подижем, него само тупи осећај да ми бринета даје."

Погледајте видео: Operacija Srecna Nova godina 1996 - Ruski film sa prevodom (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send