Психологија

На мушкој издаји ће се испричати држање у сну

Pin
Send
Share
Send
Send


Нудимо вам врло једноставан тест психолога часописа Сигнорина.ру, који ће вам помоћи да схватите да ли је ваш мушкарац склон прељуби.

Према психотерапеуту Францесцу Акуилару, који се бави питањима понашања и когнитивних функција, важно је бити у стању да исправно прочита положај у којем мушкарац спава, јер то може помоћи да схватимо којој врсти личности припада и како се изражава његова личност.

Ако спава, склупчан у феталном положају највјероватније, ваш човјек је особа којој је потребна заштита, а често се у пару не може понашати самостално, иако осјећа потребу да има времена за себе. То је нека врста заштитног механизма, који се изражава у спољашњој хладноћи, али није стваран: довољно је да се чује да сте увек ту, и многе баријере ће бити уклоњене.

Ако спава на стомаку, након што је закопао лице у јастук, може бити мало опасан: такав став изражава жељу да се одмакне од свега и опусти се што је више могуће. Често мушкарци који спавају на стомаку пате од недостатка лојалности и лако могу подлећи околним искушењима. Међутим, то је и осетљива особа, која није тако честа појава у пару.

Ако спава на леђима а поготово погнуте главе на боку, испред вас је особа која има контролу. У тој позицији за њега не постоје "препреке" и тако се изражава његово самопоуздање. Партнер који спава на леђима је обично поуздан и веран, али може патити од претеране жеље да заштити себе и оно што му припада.

Види такође: Види такође: Шта ако се тип промени? Опрости или не.

Спавај на својој страни, то јест, окретање леђа теби није добар знак. Онај који спава, окренут према вратима или прозорима, може бити исцрпљена душа која тражи рјешење своје патње. Јоке Или боље рећи: ко преферира такву позицију, дефинитивно има нерешен проблем или избор који треба направити. Недостатак који је својствен људима који преферирају овај положај може бити унутрашња несигурност, а позитивна страна је спремност да се разговара и тражи компромисе.

Погледајте видео: Руска жртва 2008- руски филм са преводом (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send