Психологија

Гдје пронаћи човјека из снова

Pin
Send
Share
Send
Send


Да ли сте уморни од чекања принца на белом коњу? Гдје пронаћи човјека из снова? Зар нисте задовољни односом за једну ноћ? Јеси ли уморан од тога да си једини губитник? Време је да узмете судбину у своје руке. Отворите широм отворене очи и изаберите оружје - почиње лов на мушкарце. Да би изабрали најбољи примерак од представника ове фауне, мора се знати станиште и станиште. Сигнорина.ру ће вам рећи где можете наћи човека својих снова.

Анализирајте своје бивше људе да виде где да гледају.

Пре него што кренете у лов на мушкарца, морате направити кратку ретроспективу односа са вашим бившим младићима. То је тачно одређивање кога желите да пронађете. Ко ће вам помоћи у томе боље него ваш бивши?

Прво и најважније, потребно је да идентификујете карактеристике ваше прошле несретне љубави и да извучете закључак из односа који сте имали раније. Да бисте то урадили, направите три листе. Прва листа треба да садржи основне квалитете које тражите у будућим изабраницима. Међутим, останите реални, принчеви на плавом коњу не сусрећу се на сваком кораку.

У другу листу, укључите карактеристике вашег бившег, наиме: оно што вас је привукло, ваше тачке контакта, њихове позитивне стране, њихове тамне стране, њихово сексуално мајсторство, њихов ниво љубазности и нежности, уопште, не пропустите ништа ако желите да разумете како пронађи човека својих снова.

И на крају, у трећој листи, пишу црно-беле непоправљиве мане младих људи. Након што су ти захтјеви постављени и идентикит је спреман, имат ћете јаснију предоџбу о томе који тип човјека вам одговара. Остаје само донијети љепоту и отићи у потрагу.


Станиште у потрази за човјеком снова

Ако мислите да можете мирно да лежите на софи, а ваш принц ће пронаћи начин за вас, онда ћете морати дуго чекати, можда заувијек. Да бисте пронашли човека из ваших снова, морате га упознати на пола пута, наћи места где се обично дешава, намамити, окретати се, бацати на њега, и ако је добар, онда више не пушта. Наравно, лако је рећи, али тешко је.

У сваком случају, има много мјеста гдје га можете сусрести: на послу, у баровима, у ресторанима, на улицама. Погледај око себе. Будите будни и повећајте шансе да га упознате.

Захваљујући таквом проналаску као што је брзина упознавања (спеед датинг), имате сваку шансу да се сретнете са занимљивим кандидатом, без ограничења на само једног. Ова формула вам омогућава да се нађете са 10 људи за 10 минута, многи барови и ресторани имају такве журке. Ова врста природне селекције, која у коначници може довести до врло угодног упознавања.

Осим тога, не бисте требали у потпуности одбацити интернет. На сајтовима за упознавање и у собама за ћаскање, сексуални манијаци, младиӕи који нису тражени или нешто слично, нису увек доступни. Постоји велики проценат оних који су презапослени да би тражили другу половину на другим местима, или стидљиви, или обрнуто - тако авантуристички да поверавају своју судбину електронском универзуму. Сајтови за упознавање се све више развијају и прилагођавају психолошкој компоненти жељеног познанства: можете добити неке корисне информације из животописа испуњених кандидатима. То, наравно, не гарантује њену истинитост, али у процесу комуникације ви ћете сами схватити да ли се свједочење вашег колеге слаже са оним што је написао у свом профилу. На крају, можете бити преварени у стварном животу, зато само будите опрезни и слушајте, слушајте, слушајте и учите читати између редова.

Ништа добро није пронађено на виртуалном тржишту? Мушкарац који сте ловили није ушао у ваше мреже? Онда идемо на план Ц, мислим на венчање. Позив на такав романтични догађај као гост даје вам прилику да искористите ову атмосферу, пуну љубави, а посебно да будете међу првима који ће ухватити свадбени букет који доноси срећу.

Ако у блиској будућности такви догађаји нису предвиђени, зашто не бисте купили пса? Зар се не сматра да су пси најбољи пријатељи људи? Са вашим новим псићем, ваше шансе могу да се повећају - док ходате, не пропустите стратешка места где се мушкарци могу наћи - фудбалска игралишта, паркови. Ваш четвероножни пријатељ ће вам помоћи да се попнете.

Избор и потрага за вољеним човјеком

Немојте очајавати због чињенице да сте сами. Наравно, потребно је преиспитати ваша очекивања у правцу редукције у бару и прихватити позив на први састанак ако вас позове на то под изговором да он, као и ви, воли плетење, или да је његова колекција марки потпуно надопуњена.

Исто тако, не смијете одбити кандидата само из разлога што је његова висина за неколико центиметара мања од жељене за вас. Не заборавите да су појаве често обмањујуће. Да бисте разумели да ли је та особа права за вас и за ову везу, морате погледати дубље.

Оставите своја врата отворена за шансу, загонетку и срећу. На крају крајева, љубав је ризик.

Разочаравајућа чињеница: још нисте пронашли човека својих снова који би испунио ваше захтеве. После неколико сломљених срца и масе сентименталних односа са младим људима који завршавају у зилцху, дошло је време да се коначно пронађе онај прави.

Пошто не желите да поново налетите на некога ко не пропушта нити једну сукњу, маминог сина или аматера проведе вечер испред телевизора са боцом пива, нема потребе да сиђете са земље у потрази за новом љубављу.

Погледајте видео: EDITA FEAT. ACO PEJOVIC - BLUD I NEMORAL OFFICIAL VIDEO (Септембар 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send