Мода и стил

Бриде Веил: Савети за избор

Pin
Send
Share
Send
Send


Који је најкласичнији детаљ свадбеног одела? Наравно, вео. Она има древну историју, ау древним временима невјесте су је носиле да би се заштитиле од негативне енергије. За модерне невесте вео је једноставно романтични додатак на свадбеном слављу.

Ево неких релевантних модела велова:

Лонг веил. Она у потпуности обавија младенку, обично испод дужине струка. Најбоље одговара луксузним церемонијама које се одржавају у великим катедралама, у комбинацији са класичном свадбеном хаљином. Ово је опција коју је Ницоле Кидман одлучила да ожени Кеитхом Урбаном.

Схорт веил. Може се причврстити са дијадемом на глави младенке, или једноставно сакупити испод косе на потиљку главе. Да бисте створили високу косу, можете користити шињон. Вео досеже леђа, пада напред, али покрива само лице невесте. Овај модел је прикладнији за невесту која је за свечаност одабрала кратку свадбену одећу.

Фото: фасхионблог.итФото: цги.ебаи.ит

Веил шал. За разлику од традиционалног вела, вео није причвршћен за главу, већ се нагиње преко рамена и покрива леђа. Погодно за невесте које изаберу отворену хаљину.

Веил плашт. Ово је вео који пада на венчаницу, као плашт. Фиксиран на глави и пада на под.

Фото: бестведдингдрессес.нет Фото: еденспоса.цом

Веил цоверпреад: Кључ ове врсте свадбених велова у самом наслову. Вео не иде у једну тачку, већ слободно покрива главу, падајући. Веома необична опција, стварајући романтичну слику, као да нас враћа у далеку прошлост.

Шешир са велом. Вео није погодан за грађанске церемоније и невесте већ 40 година. У овом случају, боље је изабрати шешир са велом.

Фото: матримониоецеримоние.итФото: холладаиведдингс.цом

Погледајте видео: Black Veil Brides - In The End Official Video (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send