Психологија

Како пронаћи правог мушкарца

Pin
Send
Share
Send
Send


Шта да радите ако не пронађете правог мушкарца? Писац Исабел Лозада открива гдје се скривају мушкарци из снова. За девојке које су још саме, она даје корисне савете.

Ако мислите да можете наћи једног мушкарца након 30 година, а то се може успоредити са одласком на тржиште и одабиром најсвјежијег воћа, онда овај чланак није за вас. Разлог томе је што мушкарци увијек имају недостатак: или су већ заузети, или нису спремни да повежу своје животе са редовним партнером, или су већ имали лоше искуство у односима ...

Исабел Лозада вјерује да “проблем није у проналажењу човјека с којим би могли имати секс. Проблем је у проналажењу човека са којим ће бити лепо вечерати и доручковати, које желите да видите сваки дан. " То је оно што писац нуди онима који траже човјека својих снова.

Престани сањати о правим мушкарцима.

Лепа, богата, спортска, прати здравље. Мислите ли да су ови људи? Да ли је у вашем животу био човек који је испунио све ове критеријуме? Ако било ко може и испуни све ове параметре, онда само неки 15-годишњи дечак. Изглед - није главна ствар, осим изгледа, нешто друго је потребно.

"Мушка места"

Ако кренете да нађете мушкарца, треба вам времена да се клоните жена. Пријавите се за плес, идите у позориште, пријавите се за фотографски бизнис клуб, па чак и за тантрички секс клуб, само се држите подаље од мјеста гдје увијек има много и увијек већина жена. Јасно је да мушкарци не практикују јогу или Аиурведу, па покушајте да схватите куда иду прави мушкарци.

Интернет са ниским дозама

Немојте губити вријеме лутајући кроз веб странице агенција за брак, рискирате да упознате ћелавог младића који носи црвене и плаве перике. Интернет ради само ако сте млађи од 30 година, ако желите само да се забавите и ако имате пуно слободног времена.

Бави се спортом - то ће помоћи у потрази

Ако желите сретан и активан однос са мушкарцем, знајте да су спортови подијељени у двије групе: оне које можете радити и оне које не можете. Најживљи пример из друге групе је фудбал, али ово је средина у којој увек постоје прави мушкарци, па извучите закључке.

Погледајте видео: KAKO ZALUDITI DEČKE? . Marko Vuletić (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send