Психологија

Даљински управљачки рат

Pin
Send
Share
Send
SendСимбол домаћина је даљински управљач (каква штета није усисивач, зар не?), Обичан даљински управљач у јаким мушким рукама. Рат полова се сада одиграва у кућама испред ТВ екрана; даљински, овај нови симбол водства, једноставно је немогуће отпустити.

Конзола је садашњи краљевски жезло. Француски магазин Ле Парисиен објавио је анкету агенције КР Медиа: 73% испитаника, од 16 до 60 година, себе сматрају "главним власницима конзола".

Није важно колико је телевизора у породици. Према ријечима стручњака који су водили студију, конзола је "симбол мушке моћи, а врло мало људи је спремно подијелити ту моћ са својим супружницима". Само 37% мушкараца је спремно да пружи другој половини прилику да се одвоје од породичних ТВ вечери.

Деца такође учествују у кућном рату за промену ТВ канала: 24% француских родитеља одлучује које програме да гледају за своју децу, а преосталих 76% дозвољава деци да бирају своје канале.

У Италији 57% породица има четири даљинска управљача или више, само замислите “рат ружа” - од Пијемонта до Калабрије. Мушкарци (35%) и дјеца (34%) сматрају се власницима конзола, док се само 11% Талијана може похвалити тиме. 59% Италијана оба пола сматра да је контрола конзоле веома важна.

У међувремену, 78% шпанских сениора не жури да остави даљински из руку.

Место борбе постаје кауч испред телевизора. 22% Европљана признало је да се бори са партнером за поседовање даљинског управљача најмање 12 пута недељно. Жене чешће расправљају, мушкарци више пасивни. 28% Европљана се свађа са својим супружницима за могућност да промене канал, они нису инфериорни у споровима са 18% Европљана. Иза конзоле налазе се скривене навике и начин живота.

Али што је даље на север Европе, мање је даљинског управљања: само 20% Данаца и 22% Швеђана сматра да је поседовање даљинског управљача заиста важно.

Погледајте видео: Farming Simulator 15 Steering Wheel Unboxing and Setting Up (Јули 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send