Дивинатион

Фасхион гуру вс Мицхелле Обама

"Они не иду краљици у кардиган!": Осцар де ла Рента, омиљени стилиста Лауре Бусх, оштро је критиковао одећу Мицхелле Обама, коју је носила током свог дебија у Европи.
Прослављени од стране новинара из цијелог свијета за опуштени и демократски стил који је толико релевантан у модерним временима, Мицхелле није избјегавала примједбе великих модних гуруа.

Када је Мицхелле отишла на рецепцију у Довнинг Стреету, где су се окупиле све прве даме, она је била сасвим супротна од најгламурозније и елегантније прве даме, Царла-Бруни Саркози: Мицхелле је одбацила моделе познатих америчких брендова, омиљене одеће за младе дизајнере "имиграната" - Тајван Јасон Ву и Кубанска Исабел Толедо.
Реакција познатих модних кућа била је непосредна. Занимљив чланак појавио се у америчком издању Вомен'с Веар Даили, модној библији.
«Волим младе стилисте, њихов поглед на моду, волим да видим како они расту", Рекао је Вера Вонг, -"али заиста бих волела да Мицхелле преферира једног од нас, јер бисмо позитивно допринијели њеном имиџу».
Донна Каран је такође то изразила саркастично: "Надам се да ћу моћи да исправим грешке Мицхелле Обама. Волела бих не само да је носим, ​​већ и да јој саветујем шта да носи и када».

Погледајте видео: Miss Latina. Lele Pons (Јануар 2020).

Загрузка...