Психологија

Канцеларијска романса? Да

Pin
Send
Share
Send
Send


Нежан пољубац - не на образу, већ у углу уста. Порука од купаца шапутала му је у ухо, а не рекла, гледајући очи у очи. Рука, као да је случајно пала доњи део леђа. И изгледа да сви чекају да апарат за кафу коначно направи проклету кафу. Нешто се дешава: и ове мале белешке на столу, и погледи на тоалет. И тако је свуда, између трећег и осмог спрата, на подесту, у лифту.

Да ли ти се то дешава? Ваш колега / шеф / одјел, секретар / секретар (ријетка птица, хух?) - да ли су сви они под ауторитетом вашег сексуалног апела? Или обрнуто, не брините. Данас су отказани последњи табуи који се тичу канцеларијског секса (у компанији, у продавници, ресторану, библиотеци или било ком другом месту где радите).

А онда ћете се наћи у веселом друштву: на питање да ли су имали сексуалне односе са колегама / гојем, у Шведској је 51% мушкараца и 57% жена одговорило потврдно, у Норвешкој је 54% жена дало позитиван одговор и 56% мушкараца У Британији, Енглези су напустили Енглезе - 62% Енглеза је имало романтику на послу, док је само 57% Енглеза имало интриге на радном месту.

У другим европским земљама, једна особа од двоје је имала или је имала канцеларију за романтику, чак 42% Американаца то признаје.

Директор школе менаџмента у Греноблу, Лоуис Роцхе, представио је занимљиву студију “Цупид на радном мјесту. Љубав током паузе за ручак “- на примјер, у друштву од 200 људи, најмање 75 канцеларијских романса између 150 колега. У већим предузећима, број запослених у љубави је од 200 до 1500, уз разлику у старости од 2 до 12 година.

Према Роцхеру, канцеларија је идеално мјесто за љубав, овдје "можете заборавити на норме, на рутину, на посао, коначно." Канцеларија је посебна зона сексуалности која стимулише наше односе и страст.

Постоји јасна шема између хијерархије канцеларије и љубавне приче: више од половине романа, према статистикама, води са главама. Али немојмо обраћати пажњу на скандалозну "промоцију кауча", каже Роцхе.

Ромео и Џулијет, који припадају двоје непријатељских кланова, који крадомице краду пољупце једни од других, више не постоје: украдени пољупци између монитора и ормарића су добродошли.

Канцеларијске романсе су чак и профитабилне за предузећа: креативност и ефикасност мушкараца и жена се драматично повећава.

Канцеларијска романса помаже да се носимо са стресним ситуацијама, дугим радним даном ... и онда, код куће, нико неће знати ништа.

Погледајте видео: Лепа лептира и најбољи опуштајући клавир - Слееп Релак (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send