Психологија

Мој бивши је мој прави

Pin
Send
Share
Send
Send


Било је време када је појам "бивше љубави" значио затворена врата и период. Нерасположење које се хранило изнутра, а бивши мужеви и жене трајно су избрисани из живота и из родословног стабла, а поништење брака у Врховном суду суда постало је нужност - иако су грешке прецртане. Међутим, некада се понекад враћају. Они долазе на Фацебоок и желе да буду пријатељи.
Од праве љубави до прве - један корак. Из ратног стања, парови се крећу у стање злог мира, а можда чак и симпатије. "Нема више прекида, као што је једном за свагда", каже иронично писац Цандаце Бусхнелл. „Данас је у модерном друштву неопходно„ избјегавати сукобе “(„ ми смо цивилизирани људи! “), И зато остајемо пријатељи. Можда је то политички коректно, али је страшно незгодно. ”Ово је неопходно ако су остала дјеца, ако бивши супружници раде заједно, ако су обоје јавни људи.
Психоаналитичар Федерико Нентси је рекао да комуникација са првим може бити корисна, јер када комуницира са бившим супружником, особа може да схвати шта заиста жели. У исто време, “ако желите да научите да возите, морате да научите права, онда се не учите осећањима у школама. Можда ће бити корисно прочитати неколико књига о овој теми. ” Сигнор Нентзиони, аутор уџбеника „Ја то радим само за ваше добро!“ „Наравно, нема дефинитивне стратегије. Љутња ради са неким бившим, стрпљењем с неким, напротив. ” Нентзиони, постоје следеће категорије бивших: пасивни, мољци, емоционални, осветољубиви, паметни људи - ово је "нова врста људи, чије проучавање научници тек почињу да раде."
Уопштено, прво је потребно третирати пажљиво и пажљиво, јер односи са њима су наслеђе, лична историја и животно искуство. Неопходно је заборавити све лоше и запамтити само добро.
Успут:
Чувени римски терапеут, који пише под псеудонимом Алесија Романа, откривајући чворове људских односа, чак је написао и "мини-речник непријатељства" - "Ек", који је објавила издавачка кућа Риззоли: ово је љубомора, ја сам ово "не могу то више да радим." Речник је такође пун истинитих реченица као што су: “Основ брака није љубав, већ тврдоглавост”, опраштање прељубе је “одлагање казне на неколико месеци”, израз “ми смо одрасли, и зато не смемо да се сетимо дела” полиција “, ултиматум је„ отпуштање уз обавештење “, лојалност је„ способност да се игноришу партнерске кампање на страну “.

Погледајте видео: Elvira Rahic and DJ Deny - Bosanac - 0fficial Video 2012 (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send