Дивинатион

Натасха Стефаненко, биографија и њена прича о успјеху у Италији

Pin
Send
Share
Send
Send


Не увек успех, који сте толико дуго чекали, долази кући, као што се догодило нашем сународнику Наташи Стефаненко, која је данас постала најпознатија Рускиња у Италији. Њена биографија је слична причи о Пепељуги, разбијању "гвоздене завесе", овој крхкој лепоти, освојила становнике Апенина и постигла фантастичан успех у свету шоу бизниса.

Наташа Стефаненко је нашим гледаоцима позната као водитељица и стилиста програма „Уклони одмах“, који открива љепоту руских жена, ствара јединствену слику и мијења њихове животе на боље.


Биографиа Натасха Стефаненко

Дугоноси плавуша са зеленим очима, чувена италијанска теледив, глумица и манекенка која је постала стандард словенске лепоте за мушкарце у Италији, рођена је 18. априла 1971. године. Њен отац је атомски инжењер који је радио у затвореном граду 1970-их, у близини Свердловска. У дјетињству, будућа звијезда се озбиљно бавила пливањем, успјешно студирала и након завршетка школе постала студент на Московском институту за челик и легуре.

Модел каријере је за дјевојку почео случајно. Привукавши пажњу јавности на такмичењу лепоте "Лоок оф тхе Иеар", одржаном 1992. године у Москви, Натасха добија награду и добија награду у Нев Иорк. Упркос вртоглавом успеху, будућа звезда одбија да путује да би завршила студије на институту. Постајући сертификовани стручњак за металуршки инжењеринг, девојка креће на путовање ка авантури и постаје познати модел.

Захваљујући помоћи шефа агенције Елите у Њујорку, Наташа одлази у Италију како би се пробала као модел. У Милану почиње каријеру моделирања и модне моделе. Неколико мјесеци након доласка у Италију, појављује се у програму Јерри Сцотти "Ла гранде сфида", комбинирајући рад на телевизији са успјешном каријером свјетске класе.

Натасха ради у све престижнијим модним кућама и учествује у водећим емисијама; њен изглед и њено име постају све познатији захваљујући телевизијском оглашавању у којем модел постаје најтраженија особа.

Наташа Стефаненко постаје омиљена на друштвеним догађајима, а 1996. године је један од чланова жирија на такмичењу "Мисс Италиа1996". Њена лакоћа, шарм, професионалност и лепота су главне компоненте њене успешне каријере која је полетела на телевизији 1998-1999. Наташа води програм "Таргет", који према социолошким истраживањима побеђује евиденцију популарности и доноси љубав велике публике. Касније, у марту 1999. године, води програм "Ћиро". Крајем 1999. године, Натасха води концертну емисију Цонвенсцион, радећи у тандему са Енрицом Бертолином и музичким програмом Раи Уно "Таратата". .

Затим су уследили кинемографски експерименти: "Ла Гранде Пругна" ("Велика шљива"), "Гиоццо ди Спеццхи" ("Играње у огледалима"), "Л'Аморе Тарди" ("Касна љубав") и други.

Натасха Стефаненко вољена је у Италији, са којом она узвраћа. Након брака са Италијаном, колегом моделом бизнисменом Луцом Сабонијем, препознали су их као најљепшег пара, а њихов синдикат разбио је срца половице мушкараца у Италији.


Шта звијезде у хороскопу Натасхе Стефаненко, популарне водеће телевизијске емисије "Уклони одмах", кажу?

Нема сумње Сун у Овану даје Наташи независност, виталност, жељу за лидерством, високе перформансе и енергију, што је предмет дивљења других. Ова жена је по природи неспособна да буде на маргинама. Главна жеља Овна је да буде први. Као сјајна, бриљантно оригинална представница њеног знака, Наташа Стефаненко се показала као пионир у својој области.

Марс у Јарцу омогућава звезди италијанске телевизије да лако контролише кретање и говор, јер овладавање италијанским језиком на слободном нивоу није лако. Ова планета даје власнику тактичност, прибраност и способност да уради праву ствар. Ово је један од најповољнијих позиција Марса за постизање земаљског успјеха.

Венера у Рибама даје Наташи необичну нежност, крхкост, рањивост и милост, а лепота привлачи, узбуђује и мами мушкарце, као базен. Изгледа беспомоћно, чинећи људе поред ње као витезове. Ова планета је обдарила свог власника искреношћу и романтиком.

Погледајте видео: Natasha Stefanenko - Biografia (Јули 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send