Лепота и здравље

Сребрно-сиви диме лед: Новогодишњи шминкерски сат са фотографијом

Pin
Send
Share
Send
Send


У овој мајсторској класи, изводићемо веома богату сребрно-сиву Смоки Еиес (задимљене очи), која је идеална за вечерњи поглед за Нову годину. Погледајте детаљну лекцију о новогодишњој шминки са фотографијама корак по корак.

Види такође: Шминка Смоки Еиес са бронзаним сенкама за плаве очи, лекцију са фотографијама.

За креирање новогодишњег сребрно-сивог задимљеног леда потребно је:

  • црне и сиве сенке;
  • светле сенке испод обрве;
  • сиво-смеђи еиелинер;
  • еие пример;
  • сребрнасте, раскошне сенке;
  • блацк каиал;
  • блацк еиелинер;
  • маскаре;
  • четке.

Лекција новогодишње шминке "Сребрно-сива дима"

1) Ова врста шминке треба да буде веома постојана, а сенчење треба да буде савршено. Због тога је боље користити прајмер за капке, који ће осигурати издржљивост и бити користан за нас при наношењу крхких сјена. Нанесите га на доње и горње капке. Сачекајте да се прајмер апсорбује и покрије кожу веома танким слојем тонске основе, која се одмах фиксира прахом или сенкама.

2) Пошто ће се шминка направити у техници Смокеи-а, направићемо одговарајућу подлогу оловке. Покријте потпуно покретни капак, доњи и спојите слику у углу, цртајући облик ока. Нови угао би требао бити нешто виши од садашњег.

3) Помијешамо руб оловке с четком, повлачећи реп према храму. Лагано обложите прах за сенчење.

4) Будући да ћемо радити са црном бојом, коју је врло тешко засјенити сами, а да коначно не добијемо прљавштину, примијенит ћемо сиве сјене на сјенилу оловке. Упишите сиве сенке на мекану четку и потпуно прекријте нијансу оловке, посматрајући већ приказани облик, који се шаље у храм.

5) Сада стављамо црне сенке на цијелу унутрашњу зону, гдје је била слободна оловка. Пошто је његова текстура лепљива, неће нам бити тешко да наносимо сенке у густи слој. Након што су горњи и доњи капци прекривени слојем сенки, бришемо их у сивој боји да бисмо добили градијент.

6) Нанесите лагане сјене испод обрва како бисте учинили капак волуминознијим. Ако је ваш фиксни капак волуметријски, онда су вам потребне веома мале сенке.

7) Украсите нашу шминку челичним елементима. Такав ефекат добијамо ако ставимо сребрну сенку на црну боју. Врло пажљиво распоредите прајмер за подручје бикова. Најбоље је ако је прозирна и не мења боју на капку када се помеша са сенкама. Са чистом четком, укуцајте сребрнасту, тупу сенку и прекријте јабуку на којој се наноси прајмер.

Урадите исто у углу ока. Прво нанесите лагани слој производа, а затим га прекријте сребром.

8) Да би се добила дубина шминке, нацртајмо црну стрелицу дуж горњег цилијарног реда, коју једноставно узимамо у црну. Такође, обојимо слузницу на доњем капку каиалом и напунимо је међупросторним редом истом оловком. Ако постоји жеља и ваша оловка је отпорна, онда можете обојити горњу слузницу.

9) Интензивно обојите трепавице. Можете лепити више, јер је слика вечерна.

Погледајте видео: Don Ameche with Geraldine Fitzgerald, Dorothy Lamour, Robert Armbruster, Bergen & McCarthy (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send