Психологија

Зашто не можеш наћи љубав? 8 разлога

Pin
Send
Share
Send
Send


Упознајте своју љубав - један од најважнијих циљева у животу сваке особе. Без обзира на карактер и аспирације, сви дубоко у себи вјерујемо да негдје у свијету наша друга половина лута, састанак с којим ће радикално промијенити наш живот на боље. Човек успијева упознати његову љубав у прилично младој доби, наизглед без икаквог напора. Други су се неуспјешно надали и вјеровали годинама, чинећи све што је могуће како би приближили дуго очекивани састанак. На први поглед, чини се да је упознавање ваше праве љубави догађај који је немогуће предвидјети и предвидјети, само морате вјеровати у судбину. Међутим, психолози су сигурни да срећа у приватном животу не мора бити постављена на рамена дебљине, јер то у потпуности зависи од наших мисли и поступака.

Зашто је тако тешко наћи љубав? Ако још увијек не можете пронаћи своју љубав, пажљиво анализирајте свој поглед. Ево 8 разлога који вас могу спријечити да се сусретнете с другом половином.

Види такође: Како пронаћи праву љубав.

Разлози зашто не можете наћи љубав

1. Егоистички приступ односима

Односи се заснивају на концептима узимања. Ако је ова равнотежа поремећена, постоји пристрасност у једном или другом смјеру. На пример, ако живите са инсталацијом да човек мора да дође у ваш живот да би вас спасио од свих нагомиланих проблема, подсвесно ћете се удаљити од јачег пола. Неопходно је схватити да је љубав хармонија, а да би била сретна, не само да морате примити, него дати и осјећаје. Докле год нисте спремни да радите на односима и уложите део своје душе у њих, мушкарци ће се осећати нелагодно поред вас.

2. Потражите савршеног партнера

Свако од нас има сопствену слику идеалног човека. Понекад ова слика изгледа тако привлачно да ниједна стварна особа не може да се такмичи са њом. Сањајући да нађемо партнера који испуњава наше захтеве, престајемо да узимамо озбиљно стварне мушкарце, јер, за разлику од идеалног, они имају много недостатака и слабости. Ова инсталација је пут који вас раздваја од сусрета са вашом половином. Да би се ослободили погрешних веровања, потребно је схватити да не постоје идеални људи, ау сваком од нас постоје и позитивне и негативне особине карактера.

3. Пасивни начин живота

Да би ваша љубав пронашла вас, морате барем бити у његовим границама. Ако је ваш живот ограничен само на дом и посао, ваша љубав једноставно неће моћи да вас пронађе. Наравно, можете вјеровати судбини и очекивати да ће вас принц наћи чак иу дворцу, међутим, проширујући границе, можете донијети дуго очекивани састанак. Да бисте то урадили, покушајте да испуните свој живот активним догађајима и догађајима - упознајте пријатеље, путујете, идете у теретану, присуствујете пословним семинарима, итд. Водећи активан начин живота, не само да ћете створити нове прилике за састанак, већ ћете и стећи нова познанства, као и проширити своје видике.

4. Само-сумња

Многе жене које имају дугорочне проблеме у свом животу су сумње у себе. С једне стране, осјећај усамљености је штетан за самопоштовање, ас друге стране, несигурност је њихово трајно стање, блокирајући интерес супротног пола. Ако се, дубоко у себи, жена не сматра достојном љубави и среће, ови догађаји се неће догодити у њеном животу. Први корак ка ослобађању од сумње у себе је одустајање од навике да се поредите са другима. Важно је разумети да идете својим путем, а број препрека на овом путу увелико зависи од тога колико волите и цените себе.

5. Песимизам о животу

Негативан однос према животу је главни непријатељ на путу ка личној срећи. Не вјерујући да можете наћи своју љубав, блокирате овај догађај. Често се песимизам заснива на негативним искуствима из прошлости. Међутим, прошлост се мора оставити у прошлости, из ње извући одговарајуће закључке. Без обзира на то колико је ваша невјерица јака, навикните се на идеју о раном састанку с другом половином. Када ово уверење постане реално и опипљиво, сигурно ће се десити дуго очекивани састанак.

6. Страх од промене нечега у вашем животу

Усамљеност вас мучи, међутим, за многе то постаје уобичајен начин живота. Жене често кажу да је њихов главни сан међусобна љубав, али се истовремено плаше да промијене устаљени начин живота. Сусрет са љубављу ће драматично промијенити ваш живот, међутим, морате схватити да су те промјене неизбјежне и да воде срећи.

7. Мисли о бившим односима

Бивши односи подсјећају на сидро које не допушта вашем броду да испловљава бесплатно. Ако још увек нисте отпустили своју прошлост, немојте се ни надати да ћете моћи да нађете нову љубав. Штавише, у зависности од прошлих односа, сви ваши нови романи ће личити на претходне, што ће само погоршати ваш проблем. Ако желите да будете заиста срећни, заборавите на све што вам се раније десило, поготово ако вам успомене донесу бол. Схватите да нова љубав треба почети са новом и чистом плочом.

8. Опсесивна жеља за љубављу

Жене које желе да што прије упознају своју љубав често овај проблем претварају у идеју за поправку. Посветивши своје животе проналажењу партнера, заборављају све хобије и задатке који их удаљавају од реализације њихових снова. Када желимо превише нечега, наша жеља постаје недостижна и недоступна, јер трошимо превише енергије на њу. Покушајте да не идете предалеко. Понекад је потребно ментално ослободити проблем, а онда ће се наћи право рјешење.

Види такође: Где пронаћи праву љубав? Онлине тест.

Потрага за љубављу је непредвидив и неконтролисан процес. Не можете одредити тачан датум и вријеме састанка са својом судбином, међутим, можете се припремити што је више могуће за овај дуго очекивани догађај и поставити се за успјех, те тако приближити своју срећу.

Погледајте видео: 8 новых свиданий - 8 нових сусрета 2015 Руска комедија са преводом (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send