Деца

Боокмарк Батман: папирологија за дечаке

Pin
Send
Share
Send
Send


Ако твој дечак одраста, вероватно знаш све суперхероје. А један од најпопуларнијих је Батман, шишмиш. Већ много година је прошло, док је свјетлост видјела стрипове, чији је главни лик тај необичан карактер. И Марвел наставља да развија ову тему. Модерни дечаци су и даље зависни од занимљивих филмова, игара, ношења Батман маски, па чак и костима на школским карневалима. Предложите свом детету да сам створи изглед Батмана тако што ћете направити сопствене ручне радове. Нека буде ознака за књигу која ће бити пријатна за читање, гледајући у вашег омиљеног јунака. Овај додатак је савршен за вашу омиљену фантастичну књигу и за школски уџбеник.

Види такође: Танк - оригами боокмарк, дечији папирни занат до 9. маја.

Да бисте направили маркер-Батман, узмите:

  • Црни двострани квадратни папир;
  • Сциссорс;
  • Вхите папер;
  • Лепак

Како направити боокмарк-Батман, папирни занат властитим рукама

1) Обележивачи су обично дугуљасти или у облику углова. Друга опција, радићемо заједно са вама у овом мастер класу. Да бисте направили угао, потребан вам је црни двострани папир. Изрежите савршено квадратни квадрат.

2) Затим савијте квадрат дијагонално. Као резултат тога, имаћете правоугаони двослојни троугао, чија ће најдужа страна бити глува - претходна дијагонала квадрата. На овој слепој страни, пронађите центар и савијте се у овој тачки, прво једну страну горе, спајајући се под правим углом, а затим са друге стране. После таквих операција треба поново да добијете квадрат, али ће његова величина бити четири пута мања, ау центру ће бити јаз.

3) Поново пресавијте углове у стање претходног троугла. Спустите горњи слој двоструког дијела тако да се спаја са горњим кутом са средишњим дијелом супротне стране. Затим оба кута под овим слојем папира, стисните и истакните троугласти џеп. Црно као ноћ, празан кутак за боокмарк је спреман. Сада остаје фантазирати и претворити га у Батман, само ће бити потребно неколико бијелих детаља за то.

4) Заокружите горњи угао шкарама, обликујући обрисе главе. У средишњи дио џепа (испод дна) залијепите трокутасти дио, наглашавајући нос маске.

5) И изрежите уши шишмиша од црног папира и залијепите их на врху. Направите бијеле очи од бијелог папира. Залепите беле делове на врх џепа. Такође, очи се могу пажљиво одрезати ножем за писање, али оне ће постати изражајне само када је угао на белим страницама књиге. Из белог папира, такође исечите доњи део лица, покажите квадратну вилицу и зло уврнута уста. Залепите дно на једнослојну страну језичка.

Погледајте видео: How to Make a Paper Batman Bookmark Corner DIY Crafts for Kids (Септембар 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send