Лепота и здравље

Контрастна вечерња шминка за плаве очи: лекција са фотографијама

Pin
Send
Share
Send
Send


Ако волите богате нијансе у шминкању очију и тражите савршену вечерњу шминку, онда је ова радионица за вас. Идеја ће помало подсјећати на оријенталне мотиве, јер ће бити изграђена на контрастима боја и активним стрелицама.

Види такође: Вечерња шминка за плаве очи - лекција са фотографијама корак по корак.

Да бисте направили контрастно вечерњу шминку, требаће вам:

  • блацк схадовс;
  • нијанса у нијансама шљива;
  • тиркизне или плаве сенке;
  • блацк еиелинер;
  • мат неутралне сенке;
  • четке;
  • маскаре;
  • фалсе еиеласхес.

Лекција контрастног вечерњег шминкања за плаве очи:

1) Као и увијек, прије стварања шминке, најбоље је припремити кожу капака како би се спријечило ваљање и осигурала трајност. Уклоните горњи слој тоником и нанесите под ногу подлогу и посебну подлогу на кожу. Након што се апсорбује, распоредите тоналну основу, лако утичући на кожу капака. Потребно је фиксирати прах.

2) Почнимо са цртањем горњег дела једноставним линијама или стрелицама. Нацртајте стрелицу из спољашњег угла ока у правцу храма и повежите је са линијом коју водимо у прегиб. Доња стрела треба да буде као наставак доњег капка. Затим узмемо горњу линију до унутрашњег угла ока.

3) Угасимо овај детаљ до краја обрве у смјеру стрелице. У овом случају, четкица се поставља под углом од 45 степени.

4) Напуните угао ока и подручје испод обрве лаганим седефом од седефа како бисте изгледу додатно сјајили.

5) У мајсторској радионици ће се користити раскошне сенке Таммија Танука „Кћи леденог змаја“ и под таквим сјенкама потребан је посебан супстрат за њихову додатну фиксацију. Може бити Инглот Дуралине или врло стабилна подлога у хладу. Очистимо површину покретног капка и наносимо један од одабраних производа танким слојем. Радимо врло брзо док се алат не осуши, и наносимо бисерну сенку широком четком.

6) Почињемо да возимо црне сенке у капку у спољном углу ока од трепавица према обрви. Продужите црну сенку на репу. Ово сјенчање не покреће зеницу. На горњи капак цртамо широку активну стрелицу. Одузимамо јој реп у црној измаглици.

7) Доњи капак треба очистити од лабавих сенки и лагано осветлити уз помоћ основних сенки, стављајући их одмах до руба сјенила. Ако се то не уради, доњи део може изгледати мало прљаво.

8) Из горње стрелице нацртајте наставак у унутрашњем углу ока. Онда у истом правцу почињемо да цртамо доњи део, који изводимо са оловком за очи одмах до цилијарног реда. Реп овог дела ће ићи паралелно са горњим делом. Према томе, између њих ће бити размак од неколико милиметара.

9) Док је еиелинер свјеж, лагано га угасите малом четком.

10) Сјенку прекривамо лаганом сивом шљивом, коју одводимо до измаглице, а затим дуплицирамо оловку за очи са црним сјенама преко шљиве.

Види такође: Вечерња шминка за плаве очи - лекција за корак по корак.

Обојите трепавице и направите прекрасну вечерњу шминку у контрастним нијансама.

Погледајте видео: DIY Night Routine Life Hacks! 30 DIY Hacks - DIY Makeup, Healthy Recipes & Room Decor (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send