Лепота и здравље

Како да правилно направите усне црвеним ружом: лекцију са фотографијама

У овом мајсторском разреду, погледаћемо веома релевантну тему за сваку девојку - како да правилно направите усне црвеним кармином, јер се многи боје да користе црвени кармин у свом шминкању, као и друге светле и тамне нијансе. У овој лекцији научит ћете како се ријешити тог страха и учинити вашу слику атрактивном и претворити све своје погледе у себе.

Види такође: Како правилно направити обрве и обликовати их. Лекција са фотографијама корак по корак.

Да бисте правилно направили усне, требаће вам:

  • црвени руж за усне;
  • тамноцрвени или тамнији руж за усне;
  • линер за црвене усне;
  • балзам за усне;
  • четка за усне;
  • четкица за коректор;
  • тонална основа;
  • прах;
  • хигхлигхтер

Лекција је како исправно направити усне црвеним ружом:

1) Прво, откријте мале тајне. Прва и најважнија - црвене нијансе ружа као чиста и дотјерана кожа. Ако се на кожу лица примењују светле и тамне нијансе са очигледним несавршеностима (тамни кругови испод очију, акне, пегавост, итд.), Онда ће их само учинити још наглашенијим и због тога многе жене мисле да изгледају вулгарно .

Друга тајна је да је црвени руж апсолутно сваки. Потребно је само изабрати вашу нијансу, која зависи од вашег типа боје. Ако имате црвену косу и пеге, онда покупите руж са израженом кораљном нијансом. Ако сте власник хладно обојене коже, онда ће вам одговарати црвени руж с плавичастим хладним субтоном. На основу такве једноставне препоруке можете изабрати вашу индивидуалну нијансу.

Трећа тајна коју воли црвени руж је добро његована и хидратизирана усна. Пре наношења ружа, кожу навлажите балзамом и оставите неколико минута. Уклоните вишак салветом. Ако се кожа љушти, направите пре-лагани пилинг.

2) Враћамо се првој тајни и покривамо кожу лаганим слојем тонске основе. Одмах пређите преко коже усана и изоштрите тен. Овај слој тона на уснама мора бити прекривен прахом како би усне постале трајније.

3) Мала тајна како повећати обујам усана. Ово је само визуелно, али ефекат изгледа веома природно и модерно. Покријте истицањем рупицом изнад усне и подручја испод доње усне.

4) Посљедња тајна је да црвени руж воли јасну и глатку контуру. Почињемо од горњих углова усана. Боја оловке може бити под нијансом ружа или мало тамнија. Оловка не мора да буде веома оштра, јер примена контуре зависи од њеног квалитета. Симетрично обојите контуре усана.

5) Да би руж био стабилнији, усне потпуно прекријемо оловком.

6) Нанесите руж у боју коју одаберете.

7) Ако вам се чини да је контура неравномјерна или да постоје неке мане, оне се могу уклонити четком у тону који сте нанијели на кожу. Помоћу ивице четке, лако можете да учините линију чистом и глатком.

Погледајте видео: Calling All Cars: Gold in Them Hills Woman with the Stone Heart Reefers by the Acre (Децембар 2019).

Загрузка...