Лепота и здравље

Светла летња шминка са кораљним сенкама за плаве очи: лекција са фотографијом

Pin
Send
Share
Send
Send


Сочна љетна шминка са кораљним сенкама за плаве очи учинит ће вас свијетлим и модерним. Ова шминка ће употпунити креирану слику. За то можете користити било које сочне нијансе сенки које вам се свиђају и уклапају у одјећу, боју очију и врсту боје.

Види такође: Вечерња шминка за плаве очи са златно-смеђим сенкама, лекција са фотографијама.

Да бисте створили блиставу летњу шминку са кораљним сенкама, требаће вам:

  • беле и црне сенке;
  • цорал схадовс;
  • плаве бисерне сенке;
  • црни и плави еиелинер;
  • басе схадовс;
  • црно мастило, плаво;
  • црна оловка каиал.

Летњи сат за шминкање плавих очију са кораљним сенкама:

1) Претходно, пре наношења сенки, нанесите тоналну основу на кожу лица и лагани слој на кожи капака. Фиксирајте капке прахом или сенкама тела. Нацртајте обрву на свом обрасцу.

2) Будући да ћемо радити са сјајним нијансама, морамо створити свијетлу позадину бијелих сјена. На бијелој боји покушаћемо и друге нијансе, а онда ћемо добити најзасићеније, без мијешаних боја. Ако осјенчате плаво на капку само са тонском базом и прахом, онда они дају жути пигмент, а сенке могу бити тупије и зеленкасте.

Нанети под белим сјенама обрва и угасити преко фиксног капка до прегиба.

3) Такође наносимо беле сенке на угао ока и гасимо их преко горњих и доњих капака, равномерно распоређујући приближно до средине.

4) Практично смо белили око, стварајући тако лагани супстрат.

5) Украсићемо горњи капак кораљном нијансом сенки, а доњи капак плавом како бисмо створили контраст. Нацртамо кораљну стрелицу дуж горњег капка равном малом четком. Крај ове стрелице ће бити усмерен према храму и не би требало да иде испод спољног угла ока.

6) Придружимо стрелицу са горњим прегибом и почнемо да се мешамо истом четкицом преко капка према глави обрве. Ставимо четкицу на капак и извучемо крај хлада. Такве покрете понављамо док не постигнемо жељени резултат.

Из гребена угасите храм и формирајте диван угао. Сенка горњег дијела слиједи кривуљу обрве.

7) Ми одузимамо кораљну нијансу скоро до унутрашњег угла ока. Као што можете да видите, због беле подлоге која је ближа углу, испада деликатна боја брескве.

8) Плаве нијансе са седефом доносе доњи капак и комбинују се са коралом, не гасећи их заједно, како не би добили додатну нијансу.

9) Мрље слузнице са црним кајалом и попуните простор између трепавица.

10) Мало црних сенки извлачи измаглицу из трепавица на доњем капку. Тако стварамо дубину боје.

11) Стрелица у овој шминки биће направљена у две нијансе. Прво, од унутрашњег угла до средине ока, нацртајте стрелицу са плавим оловком за очи, а затим приближно од средине ока - црне. Нијансе се морају непримјетно уклапати једна у другу.
Стрелица је згуснута отприлике од средине века и употпуњена је репом, који ће бити усмерен у храм и наставити линију доњег цилијарног реда.

12) Завршите шминку бојањем трепавица. У овом случају, одговарајућа маскара у боји. Због тога су све трепавице обојене црним мастилом, а крајеви доњих су такође благо плави.

Погледајте видео: Uvod u digitalnu fotografiju #3 - Pejzaži (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send