Лепота и здравље

Шминка са белим тушем помоћу технике Смокеи Аце: лекција са фотографијом

Pin
Send
Share
Send
Send


У овој радионици направићемо веома занимљиву шминкерску верзију Смокеи Ице - шминке са белим тушем. Поред чињенице да ће шминка бити углавном у црним тоновима, допунићемо је белом стрелицом, која шминку претвара у веома креативну.

Види такође: Дубоко плави дими лед. Лекција вечерње шминке корак по корак.

За шминку са белим тушем требат ће вам:

  • сиво-смеђи еиелинер;
  • розе и црне сенке;
  • црни и бели еиелинер;
  • вхите схадовс;
  • маскаре;
  • блацк каиал;
  • четке.

Корак по корак лекција о шминкању задимљеног леда са белим тушем:

1) За уредну и чисту шминку морате припремити кожу капака. Очистите и нанесите подножје под сенкама. Након што се база потпуно апсорбује, нанесите танки слој тона и причврстите га прахом. Ово ће осигурати дуготрајност шминке и квалитет сенчења сенки. Прије наношења сухих текстура обавезно покријте кожу прахом или сјенама.

Обојите лијепу обрву. Пошто ће фокус бити на очима, можете сами изабрати засићеност обрве.

2) Направите шминку на бази оловке. Потпуно покривамо горње и доње капке. Повезујемо их у латицу, чији ће угао бити мало виши од спољашњег угла ока.

3) Сада би текстура на доњим и горњим капцима требала бити хомогена и засјенила рубове оловке.

Наравно, засенчење ће повећати облик за неколико милиметара.

4) Покријте сенчење прахом или сенкама тако да је основна боја добро примењена.

5) Покријте нијансу оловке ружичастим сјенама. У исто време држимо четку нагнуту и ​​усмеравамо је ка храму. Спустите очни капак до уха. Можете изабрати апсолутно сваку боју, јер ће Смокеи са белом стрелицом изгледати складно у било којој нијанси.

6) Да би се очни капак повећао, нанесите беле сенке са веома танким слојем на подручје испод обрве и угао ока. Неопходно је избледети бијеле и ружичасте боје како би се постигао глатки пријелаз. Ако је потребно, можете додатно нанети ружичасту боју на сенчење.

7) Потпуно покријте црно цијело подручје гдје је оловка видљива. Пошто подлога има лепљиву текстуру, веома је погодно да се наноси више слојева тако да је облога веома густа.

8) Као што је ружичаста боја осенчена, стављамо црне сјене и мијешамо розе и црне нијансе. Требала би добити лагану измаглицу.

9) Почетак рада са стрелицама. Прво, нацртамо белу стрелицу, која ће бити супстрат за црну. Сходно томе, бела стрелица ће бити два пута дебља од црне.

Извлачимо реп бијеле стрелице из вањског кута ока. Реп ће бити усмјерен у храм и наставити до линије савијања доњег капка.

10) Носимо стрелицу из унутрашњег угла и постепено се згуснемо, повезујући се са репом. Смјер репа стрелице ће се поклопити са смјером сјенчања сјена.

11) Након што се осуши бели туш, на њега нацртамо црну стрелицу која ће бити два пута тања. Добијамо веома леп 3Д ефекат.

12) Обојите црни каиал преко слузокоже да бисте ефективно завршили шминку.

13) Пажљиво обојите трепавице маскаром.

Погледајте видео: Uvod u digitalnu fotografiju #3 - Pejzaži (Септембар 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send